MENÜ

Manchester City 2 gün izin istedi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, "Cuma günü müjdeli haber bekliyoruz" dediği Kolo Toure için İngiliz kulübü Manchester City'nin 2 gün süre istediği bildirildi.

Manchester City 2 gün izin istedi

Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve danışman Metin Korkmaz'ın Manchester City'nin Seefeld'deki kampına giderek Toure'nin menajerleri ve İngiliz kulübünün yönetimiyle masaya oturdu. Toure ile yaptığı görüşmelerde yol kateden Bursaspor, bu kez İngiliz kulübünün engeline takıldı.

İngiliz kulübü, Toure'yi satmak için Bursaspor'dan süre istedi. Manchester City yetkililerinin 2 günlük sürenin sonunda transferin olumlu ya da olumsuz sonuçlandığı konusunda açıklama yapacağı belirtildi.

BAŞKAN YAZICI GELİYOR


Bursaspor'un Avusturya kampına Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın geleceği açıklandı. Başkan Yazıcı'nın Avusturya'da kalarak transferin çözüme kavuşturması için temaslar yapacağı belirtildi.

MERVAN TOURE'Yİ BEKLİYOR


Bursaspor'un Türk asıllı İsveçli futbolcu Mervan Çelik ile her konuda anlaşma sağladığı, ancak bu transferin Toure'nin alınması halinde sonuçlanacağı öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Toure'nin alınması durumunda, takımda altı yabancı kontenjan dolduğu için solda Sestak'ın yerine yerli futbolcu statüsündeki Mervan'ın alınmasını istediği belirtildi.

ALTERNATİFLER HAZIR


Öte yandan Bursaspor'da Toure transferi olumsuz sonuçlanması durumunda alternatif futbolcularla görüşmelere başlanacak. Ertuğrul Sağlam'ın listesinde Çek futbolcu Daniel Kolar ile birkaç ismin daha bulunduğu bildirildi.

BANGURA KAMPA KATILDI


Forvet oyuncusu Teteh Bangura, eşinin erken doğum yapması ve çocuğunun rahatsızlığının devam etmesi nedeniyle kamptan ayrılıp ailesinin yanına gittiği ABD'den döndü. Bugün kampa dönen Teteh Bangura mutlu haberi verdi. Erken doğan çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

SON HAZIRLIK MAÇI YARIN


Bursaspor, kamp programı kapsamındaki dördüncü ve son hazırlık maçını yarın kamp bölgesindeki Arena Stadında Macaristan'ın Pecs takımıyla oynayacak. Karşılaşma Türkiye saatiyle 18.00'de başlayacak.

Emre KOŞAK/BAD TATZMANNSDORF(Avusturya), (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ