MENÜ

Vedat Muriç'ten Türkiye'ye büyük destek

Türkiye'de meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından spor kulüpleri ve futbolcular depremzedelere yardım edebilmek için harekete geçti. Ülkemizde Gençlerbirliği, Giresunspor, Fenerbahçe ve Çaykur Rize formalarını giyen ve şu anda kariyerine La Liga ekibi Mallorca'da devam eden Vedat Muriç de Türkiye'ye bağış yapan isimlerden biri oldu.

Vedat Muriç'ten Türkiye'ye büyük destek

Çaykur Rizespor formasıyla başarılı bir performans sergiledikten sonra Fenerbahçe'nin yolunu tutan, Sarı-Lacivertliler'den de İtalyan ekibi Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç, kariyerine La Liga ekibi Mallorca'da devam ediyor.

Haberin Devamı

DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

Serie A'da geçen kötü döneminin ardından İspanya Ligi'nde adeta kendini bulan Muriç, Mallorca ile bu sezon başarılı bir performansa imza atıyor. Muriç, bu sezon La Liga'da 19 maçta 8 gol 1 asist, Kral Kupası'nda da 2 maçta 1 gol 1 asist üretti. Şu ana kadar toplamda 9 gol 2 asistlik katkı yapan Muriç, kariyerinde yeniden yükselişe geçtiği dönemde Türkiye'deki depremzedeleri unutmadı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi derinden sarsan deprem sonrası Muriç, "Yaşadığımız acı tarifsiz. Dualarım, kalbim, depremden etkilenen herkesle. Herkese çok geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim" ifadelerini kullandı.

EKONOMİK DESTEK

Haberin Devamı

Kosova Ordusu'ndan Türkiye'deki deprem bölgesine gelen askerlerin bulunduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan, ayrıca Türkiye Madrid Büyükelçiliği'nin ülkemize yardım toplamak için paylaştığı banka bilgilerini de takipçilerine ileten Muriç, bunun yanı sıra ekonomik olarak da depremzedelere destek vermeyi ihmal etmedi.

Takvim'in haberine göre; 28 yaşındaki golcü futbolcu deprem bölgesinde zarar gören aileler için 15 bin Euro (300 bin TL) bağış yaptı. Ayrıca oyuncunun Türkiye'den birçok arkadaşını arayıp geçmiş olsun dileğini ilettiği öğrenildi.

YORUM YAZ