MENÜ

Vedat Muriç'ten menajerine özel istek! O takımı açıkladı

Ülkemizde Giresunspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe formaları giyen şimdilerde ise Mallorca'da fırtına gibi esen Vedat Muriç'ten çok konuşulacak sözler...

Vedat Muriç'ten menajerine özel istek! O takımı açıkladı

Türkiye'de Giresunspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe forması giyen Vedat Muriç, 2020 yazında sarı-lacivertlilerden Lazio'ya 20 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Kosovalı golcü Lazio'da bekleneni veremedi ve 49 karşılaşmada sadece 2 kez gol sevinci yaşayabildi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Lazio'dan Mallorca'ya kiralanan ve 17 maçta 5 gol atıp 3 asist yapan Vedat Muriç bu sezon başında Lazio'dan Mallorca'ya 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

LALİGA'DA FIRTINA GİBİ ESİYOR

Mallorca'da bu sezon 28 karşılaşmada görev yapan Kosovalı forvet 13 gol atıp 3 asist yaptı ve İspanyol ekibinin en önemli isimlerinden birine dönüştü.

İspanya'dan Cadena Ser'e röportaj veren Vedat Muriç, futbolu bırakmak istediği kulübü açıklarken menajeriyle aralarında geçen diyaloğu da anlattı.

Vedat Muriçten menajerine özel istek O takımı açıkladı

İşte Vedat Muriç'in Cadena Ser'e verdiği röportajdan satırbaşları:

"Bana çocukluğumdan bahsettiklerinde hep aynı şeyden bahsediyorum. Savaşın ne olduğunu hiçbir insan yaşamamalı, olabilecek en kötü şey. Öyle bir an gelir ki, bunca talihsizliğin arasında devam etmektense ölmeyi tercih edersin. Tek olumlu şey, o zaman başınıza gelen her şeye çok daha fazla değer veriyor olmanız. Savaş hakkında konuştuğumda bana acınmasını sevmeme rağmen, Allah'a şükür ki hayatta kalmayı öğrendim. Tüm bunlar geçmişte kaldı. Balkan Savaşı çıktığında altı yaşındaydım ve bütün ailem Arnavutluk'taydı, 50'ye yakın kişi iki aydır bir odada yaşıyordu. Neyse ki her şey çabuk bitti. Hiçbirimiz hayatını kaybetmediği için şanslıydık"

Haberin Devamı

'ASKERLER 'BOMBA YERLEŞTİRECEĞİZ' DEDİ'

"Savaşta en önemli şey yemek. Ailemde aynı odada birçok çocuk vardı. Biz de buna öncelik verdik. Her aileye çok az yemek veriyorlardı ve biz 50 kişiydik. Amcam babam başka bir şey almaya çalıştılar ama öyle olmadı. Komşularımız bize yardım etmek zorunda kaldı. Savaşta ailemizden herhangi birini kaybetmediğimiz için şanslıydık. Şanslıydık çünkü askerler geldi, bir şeyler çaldılar ve insanları öldürdüler. Askerler evimize girdiğinde 'Burada kalmak istiyorsun ama bomba yerleştireceğiz' dediklerini hatırlıyorum. Hemen oradan ayrıldık."

Vedat Muriçten menajerine özel istek O takımı açıkladı

KARİYERİNİ BİTİRMEK İSTEDİĞİ KULÜBÜ AÇIKLADI

"Hedefim Mallorca için oynamak ve bu kulüpte bir şeyler kazanabilmek. Geldiğimde birçok şüphem vardı, çünkü son imzamı attım. Benim için pek iyi gitmedi ama ilk günden beri kendimi evimde gibi hissettim. Sözleşmemde bir buçuk yılım daha var ve menajerime teklif vermesini istemediğimi söyledim çünkü kalmak istiyorum. Burada çok mutluyum. Kariyerimi burada bitirmek ve bir şeyler kazanmak istiyorum. Evinizde hissettiğiniz bir takımla bir şeyler kazanabilmek çok değerli."

Haberin Devamı

'ÇOK ÇİRKİN OLDUĞUMU SÖYLEDİ'

"Aguirre ile her şey yolunda ama burada çok çirkin olduğumu söylediğini biliyorum. Ertesi sabah buluştuk ve ona onun da yakışıklı olmadığını söyledim. Güldü ve benimle aynı fikirde oldu. Kulüpte çok şey değiştiren bir hoca ve bunu ilk günden itibaren fark ettik. Geldiğinde sevinciyle tavrımızı değiştirdi. Onunla takımın bu kadar değişeceğini beklemiyordum. O inanılmaz. Harika bir iş çıkardı ve tüm oyuncular onu seviyor."

Vedat Muriç'in FC Kamza'ya Attığı Dört Gol

Vedat Muriçten menajerine özel istek O takımı açıkladı

YORUM YAZ