MENÜ

Malatya hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, yarın sahasında yapacağı Belediye Bingölspor maçının hazırlıklarını tamamlandı.

Malatya hazırlıklarını tamamladı

Teknik sorumlu Ercümend Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Yeşiltepe Tesisleri’ndeki çalışmalarının bugün sona erdiğini belirterek, maç saatini beklediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Geçen hafta sonu deplasmanda Ünyespor’a 3-0 yenildiklerini hatırlatan Kurt, Belediye Bingölspor maçına iyi hazırlandıklarını, bu karşılaşmadan puan alacaklarına inandığını kaydetti.

Kurt, şunları söyledi:
"Geçen hafta sonu Ünyespor ile zor bir maç oynadık ve yenildik. Yarın ise Belediye Bingölspor’la sahamızda karşılaşacağız. Artık kaybedecek bir şeyimiz yok. Ligdeki konumumuz belli. Kazanmak için mücadele edeceğiz. Rakip takım ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan bir takım. Devre arasında da iyi transferler yaptı. Zorlu geçeceğine inandığımız bir maç olacak."

Takımın genç futbolculardan kurulu olmasından dolayı tüm olumsuzluklardan hemen etkilendiğini bu nedenle, saha dışı olayları futbolcularına yansıtmamaya çalıştıklarını ifade eden Kurt, moral motivasyon açısından taraftarlarının maçlara gelerek kendilerini desteklemelerini istedi.

Haberin Devamı

Kurt, kırmızı kart cezalısı Talat’ın yarınki maçta forma giyemeyeceğini, bunun dışında bir eksiklerinin bulunmadığını aktardı.

Malatyaspor-Belediye Bingölspor maçı, yarın saat 13.30’da Malatya İnönü Stadı’nda oynanacak.

AA

YORUM YAZ