MENÜ

Malatya Belediyespor'da büyük sevinç!

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu ekiplerinden Malatya Belediyespor'da hafta sonu Batman Petrolspor maçından alınan galibiyetin ve ekstra play-off'u garantilemenin sevinci yaşanıyor.

Malatya Belediyespor'da büyük sevinç!

Kulüp ikinci başkan Ali Özkan, ekstra play-off’a yaklaşmanın verdiği rahatlıkla Batman Petrolspor maçına çıktıklarını, istedikleri sonucu aldıklarını ifade etti.

İstedikleri iyi oyunu tam anlamıyla sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Özkan, matematiksel olarak da ekstra play-off’u garantilemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Özkan, şunları kaydetti: "Batman Petrolspor maçı bizim için çok önemliydi. Bunun bilinciyle sahaya çıktık. Sahada isteğimiz oyunu tam anlamıyla sergileyemedik, ama istediğimiz sonuca ulaştık. Aldığımız galibiyetle matematiksel olarak da ekstra play-off’u garantiledik. Ekstra play-off’ta hedefimiz takımımızı ikinci lige taşımak. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla kenetlenerek takımı 2. lige taşımak için mücadele edeceğiz."

Ali Özkan, bugün dinlenen takımın, yarından itibaren Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacağını söyledi.

Özkan, ekstra play-off’ta karşılaşacakları muhtemel rakipleri izlettiklerini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ