MENÜ

Mahmut Uslu'dan Van Persie açıklaması

Fenerbahçe Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Shakhtar maçı öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu'dan Van Persie açıklaması

Mahmut Uslu'dan flaş Van Persie açıklaması...

Fenerbahçe'nin Shakhtar maçına kısa bir süre kala, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, hem karşılaşma hem de "Fred olayı" ile ilgili konuştu.

"Van Persie sonradan girebilir"

Hollandalı yıldızın hala tam anlamıyla hazır olmadığını belirten Uslu, "İlk maçtaki gibi sonradan oyuna girebilir. Tabii bu konuyla ilgili kesin konuşmamak lazım. Ama 90 dakika oynayacak kadar hazır olmayabilir." dedi.

Fred olayı...

Shakhtar Donetsk'in aysaklı madde kullandığı ortaya çıkan Brezilyalı oyuncusu Fred ve UEFA'nın politikası hakkında da konuşan Uslu, "UEFA sürekli 'sıfır tolerans' diyor. 3 Temmuz döneminde de böyle dediler. Ne oldu? Şimdiki durumu biliyoruz. Bizi mahkemeye çıkarmadan men ettiler. UEFA, SHakhtar'a tavsiye ediyor 'Oynatma' diye... Ancak onlar oynattı ve ceza almadılar. 3 Temmuz döneminde de bizi Avrupa'ya almaması yönünde TFF'ye tavsiyede bulundu ve biz gidemedik. Türkiye olunca böyle demek... Brezilya'nın iyi oyuncusuymuş. Bu beni ilgilendirmez ki... Ama Platini herhalde FIFA başkanlığına oyuyor ve Brezilyalılara iyi gözükmek sitiyor. Burada bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Lucescu 'Ben bilmem' diyor. Haklı... Saygı duyuyorum." açıklamasını yaptı.

Rize'deki silahlı saldırı...

Geçtiğimiz sezon Rize'de kafileye yapılan silahlı saldırıdan da bahseden Mahmut Uslu, "Bunun hakkında ne söylenebilir? Hala ortaya çıkan bir şey yok. Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışmıyor. Biz kendi çalışanlarımızı bile kontrol ediyoruz artık ama bu olayın faillerinin bir an önce bulunması şart..." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ