MENÜ

Mahmut Nedim Akülke: Türkiye için çok önemli bir organizasyonumuz var

Motosiklette Avrupa Akrobasi Şampiyonası’nın antrenman turları yapıldı. Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, yaptığı açıklamada ilk günü kazasız bir şekilde tamamladıklarını ifade etti.

Mahmut Nedim Akülke: Türkiye için çok önemli bir organizasyonumuz var

Şampiyonada antrenman turları Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Organizasyon, Afyonkarahisar Belediyesi’nin katkılarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenleniyor.

Haberin Devamı

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, yaptığı açıklamada ilk günü kazasız bir şekilde tamamladıklarını ifade etti.

Toplamda 16 sporcuyla Avrupa Akrobasi Şampiyonası’nı Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiklerini ifade eden Akülke, şöyle konuştu:

"Bugünkü etabımızı bitirdik. Yarın finallerimiz gerçekleşecek. Bu organizasyonların bundan sonra Afyonkarahisar Motor Sporlarında yıl içinde sürekliliğini sağlayacağız. Önümüzdeki günlerde de Afyonkarahisar ve Türkiye için çok önemli bir organizasyonumuz var. Belki de bu organizasyon o organizasyonun habercisi olacak. Dünya Motokros Şampiyonası ve Türkiye MotoFest 1-5 Eylül arasında yine olduğumuz bölgede Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleşecek."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ