MENÜ

Mahalle baskısı

Geçirdiği sakatlık ve ameliyat sonrası bir türlü sahalara dönemeyen Arda, camianın isyanı sonucu Fenerbahçe maçı kadrosuna alınıyor.

Mahalle baskısı

Galatasaray’ın gözde ismi Arda Turan, uzun aradan sonra Fenerbahçe derbisinde forma giymeye hazırlanıyor. Aslında bu gelişmeyi doğuran en büyük etken, bir nevi ‘mahalle baskısı!’ Çünkü Belçika maçında sakatlanan ve sonrasında ameliyat olan yıldız futbolcu devre arası hazırlık kampında oynamış, ancak yeniden sakatlanmıştı. ‘Ha bugün, ha yarın’ derken, son olarak kupa rövanş karşılaşmasında sahaya çıkması beklenen oyuncu yine ortalıkta gözükmeyince, üstüne bir de Cim Bom Gaziantep’e elenince camiada sabırlar taştı.

‘Ne zaman oynayacak?’
‘Arda Vakası’ her geçen gün kangren halini almaya başlayınca, söylentiler de birbiri arkasına geldi. Satıldığı söylentileri ayyuka çıktı. Buna öfkelenen taraftarlar ‘Ne zaman oynayacak’ demeye başladı. Ve tüm bu baskılar sonucunda Arda’nın derbide sahaya çıkmasına karar verildi.

Doktordan da onay çıktı


Dönüşü yılan hikayesi halini alan Arda Turan’a oynayabilmesi için doktorlardan da onay çıktı. Galatasaray Sağlık Ekibi Koordinatörü Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, teknik heyetin uygun görmesi halinde, Kaptan’ın Fenerbahçe derbisinde oynayabileceğini söyledi. Kunduracıoğlu, “Futbolcunun ağrılarında herhangi bir artış olmazsa bizim açımızdan bir sorun gözükmüyor. Kaldı ki, şu an itibariyle ağrılarında bir negatif seyir söz konusu değil. Kendisi takım ile birlikte zaten antrenmanlara çıkmaktadır. Ama Arda’yı rahat bırakmak gerekir. Çok üstüne gidiliyor. Kafası rahat olursa, her şey daha yolunda gider '' diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ