MENÜ

"Mağlubiyeti hazmedemiyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi mağlubiyet sonrası konuşmanın kolay olmadığını ifade ederek, "Ama futbol bu. Kazanabilirdik de bu maçı. Golleri bir kenarda bırakırsak bence sahada iyi işler yaptık. Gol pozisyonlarımız vardı. Bazıları açık ve net. En azından bana göre beraberlik hak etmiştik" dedi.

"Mağlubiyeti hazmedemiyorum"

Rakiplerinin kendi sahasında iyi oynayan bir takım olduğunu kaydeden Hagi, "Hata yaptığınız zaman hemen gol atabileceğini biliyoruz. Çalışmalarımız var, uzun yoldayız ve bu konuda çok fazla çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Önlerinde oynayacakları birçok maçın bulunduğunu anlatan Hagi, şöyle devam etti: "Tabii ki Galatasaray zirvede olmayı her zaman arzu ediyor. En iyi olmaya çalışacağız, ama bu konuda çok fazla çalışmamız gerektiğini söyleyebilirim. Ama bu akşam sahada birçok güzel şeyler gösterdiğimizi ifade etmek istiyorum. Mağlubiyeti hiç sevmiyorum, hazmedemiyorum."

Hagi, Servet’in yaptığı hata konusunda kendisine yöneltilen bir soru üzerine, "Ben tüm takım olarak değerlendiriyorum. Kazanmadığımız zaman da takım olarak bir eksik düşünüyorum. Hiçbir zaman bir oyuncuyu suçlamıyorum. Servet çok iyi bir maç çıkardı, çok fazla çalıştı. İki gol de atabilirdi. İyi işler de yaptı. Olabilecek bir durum" ifadelerini kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, maçın ikinci yarısında oyundan çıkan Misimovic’in soyunma odasına gitmesinin ise oyuncunun kendi tercihi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ