MENÜ

Madrid'de Merih Demiral savaşı çıkacak! Dünya devleri peşinde...

Atalanta formasıyla bu sezon üst düzey performans sergileyen Merih Demiral için dünya devleri sıraya girdi. Real Madrid'in ardından Atletico Madrid de Merih'i kadrosuna katmak için uğraş veriyor. 24 yaşındaki milli futbolcuyla Manchester United da yakından ilgileniyor.

Madrid'de Merih Demiral savaşı çıkacak! Dünya devleri peşinde...

İtalya Serie A'daki gururumuz Merih Demiral yaz transfer döneminin en çok konuşulacak isimlerinden biri olacak gibi duruyor. Atalanta formasıyla bu sezon dikkat çeken bir oyun ortaya koyan 24 yaşındaki milli futbolcunun talipleri giderek artıyor!

Haberin Devamı

Madrid ekipleri peşinde!

Dünya devi Real Madrid'in uzun süredir Merih Demiral'ı takibe aldığı ve sezon sonunda girişimde bulunması bekleniyor. Real dışında bir diğer Madrid ekibi Atletico da Merih Demiral'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Arjantinli teknik direktör Diego Simeone'nin özellikle Merih'in Şampiyonlar Ligi'nde ortaya koyduğu futboldan etkilendiği gelen haberler arasında.

Kırmızı Şeytanlar da istiyor!

Atalanta'da bu sezon kiralık olarak forma giyen Merih Demiral'la İngiliz devi Real Madrid de yakından ilgileniyor. Milli futbolcu bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı deplasmanda oynanan maçta gol atmıştı. İkinci yarıda sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Merih ikinci maçta da 90 dakika sahada kalmıştı.

Haberin Devamı

Madridde Merih Demiral savaşı çıkacak Dünya devleri peşinde...

Avrupa'da parladı!

Bu sezon Serie A'da 20 maçta bir gol bir de asistle oynayan 1.92 boyundaki oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde altı ve UEFA Avrupa Ligi'nde dört karşılaşmaya çıktı. Manchester'a gol atan yıldız futbolcu ayrıca son Bayer Leverkusen maçında asist yaparak maçın yıldızı olmuştu. Merih bu karşılaşmadaki performansının ardından UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu seçildi.

Merih'e büyük övgü

Atalanta'nın Bayer Leverkusen'i 1-0 yendiği maçtın ardından Leverkusen teknik direktörü Gerardo Seoane “Merih Demiral herkesi etkiledi. Fiziksel gücü, müdahalede zamanlaması harika. Dürüst olmak gerekirse, o olmasaydı çok daha fazla gol fırsatı yaratabilirdik." ifadelerini kullanarak milli futbolcumuzu övmüştü.

Atalanta opsiyonu kullanacak!

Sezon başından 5 milyon Euro karşılığında Merih Demiral'ı Juventus'tan kiralayan Atalanta'nın 28 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri ise 30 milyon Euro...

Yakup Çınar - FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ