MENÜ

''Maçta penaltı vermiyorlar, bari burada verin''

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Ankara'da Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü.

''Maçta penaltı vermiyorlar, bari burada verin''

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan idmana, çift kale maçın son saniyesinde gerçekleşen pozisyonda penaltı bekleyen Olcay Şahan'ın isyanı damga vurdu.

Pembe ve yeşil takımdan oluşan kadrolar arasındaki çift kale maç berabere devam ederken, son saniyede Necip'in müdahalesi ile yerde kalan Sosa penaltı bekledi. Ancak yardımcı hoca Nikola, penaltı vermeyip maçı bitirince Nevzat Demir Tesisleri Olcay Şahan'ın isyanı ile yankılandı.

Trabzonspor maçına gönderme yaparak, ''Maçta penaltı vermiyorlar, bari burada verin'' diyen Olcay'ın isyanı sonuca ulaşmadı ve galip gelen taraf seri penaltı atışları ile belirlendi. Pembe takımdan Ersan son penaltıyı kaçırınca yeşil takım sahadan galip ayrıldı.

HAZIRLIKLAR KIRAN KIRANA SÜRÜYOR

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman oldukça neşeli ve kıran kırana geçti.

Toplu halde koşu çalışmasıyla başlayan idman, yarım saatlik kondisyon hareketleri ile devam etti. Antrenman, 5'e 2 çalışmasının ardından yapılan çift kale maç sona erdi. Antrenmana, sakatlığı devam eden Tolga, tedavi için Almanya'ya giden Veli Kavlak ve bireysel çalışan Opare ile İsmail katılmadı. Sol baş parmağından ameliyat olan Sivok ise antrenmanda yer aldı.

Siyah beyazlılar, hazırlıklarına yarın sabah yapacakları idman ile devam edecek.

DHA

Fotoğraf: Saycan Sayım

Haberin Devamı
YORUM YAZ