MENÜ

Süper Lig'de sağlık çalışanları ve Talat Özkarslı için saygı duruşu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), corona virüs salgını sebebiyle başta sağlık çalışanları ve vatandaşlar olmak üzere tüm dünyada hayatını kaybeden insanlar ile vefat eden A Milli Takım eski futbolcusu Talat Özkarslı anısına, 12-15 Haziran 2020 tarihleri arasında oynanacak Süper Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.

Süper Lig'de sağlık çalışanları ve Talat Özkarslı için saygı duruşu

Corona virüs salgını nedeniyle futbola ara verilen Avrupa'nın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de, bu hafta sonu ile birlikte futbola yeniden dönüş hazırlığı var.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), corona virüs salgını sebebiyle başta sağlık çalışanları ve vatandaşları olmak üzere tüm dünyada hayatını kaybeden insanlar ve vefat eden A Milli Takım eski futbolcusu Talat Özkarslı anısına, 12-15 Haziran 2020 tarihleri arasında oynanacak Süper Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.

Türkiye'nin corona virüs salgını ile verdiği mücadelenin kahramanları sağlık çalışanları, futbolun da yeniden başlama imkanını bulduğu ortamda unutulmayacaklar. A Milli Takımımızın eski futbolcusu, Göztepe, Galatasaray ve Gaziantepspor kulüplerinde forma giyen Talat Özkarslı da vefatı nedeniyle maçlarda saygı duruşu ile tekrar anılacak.

Futbola hasret kaldığımız bu günlerde hem hasretimizi giderirken hem de önemli değerlerimize göstereceğimiz saygıya yönelik bu uygulama, kamuoyu tarafından da takdirle karşılandı.

Haberin Devamı

Federasyondan yapılan açıklama şöyle;

"Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle, başta sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımız olmak üzere tüm dünyada hayatını kaybeden insanlar ve vefat eden A Milli Takım eski futbolcusu Talat Özkarslı anısına, 12-15 Haziran 2020 tarihleri arasında oynanacak Süper Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Ayrıca dileyen kulüpler müsabakalarda siyah kol bandı takabilecek."

YORUM YAZ