MENÜ

Maccabi Tel-Aviv - Sivasspor maç yorumu: Müthiş kalite katıyor ama...

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Sivasspor, Maccabi Tel-Aviv deplasmanına konuk olacak. Gruptaki son maçına çıkacak olan Sivasspor'da eksikler dikkat çekiyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın da takımın başında olamayacağı karşılaşmaya Sivasspor, 'mutlak galibiyet' parolasıyla çıkacak. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Her Gece Spor' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Sivasspor'un form durumunu yorumladı.

Temsilcimiz Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi’nde Maccabi Tel-Aviv deplasmanına konuk olacak. Gruptaki son maçına çıkacak olan Sivasspor'da eksikler dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın da takımın başında olamayacağı karşılaşmaya Sivasspor, 'mutlak galibiyet' parolasıyla çıkacak.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Her Gece Spor' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Sivasspor'un form durumunu yorumladı.

Sivasspor'un şansının devam ettirdiğini söyleyen Serkan Akcan, "Sivasspor'un yakasını şanssızlıklar bırakmıyor. Coronavirüs meselesi var. Sivasspor'un kadrosuna baktığımızda geçen seneki handikapları görüyoruz. Mert Hakan ile Emre Kılınç'ı kaybettikten sonra... Evet, Max Gradel müthiş bir yetenek, müthiş kalite katıyor ama 42 hafta üzerinden oynanan ligi 13-14 oyuncuyla götürmeniz çok zor." dedi.

YORUM YAZ