MENÜ

"Lüksümüz kalmadı"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalarak zirve yolunda çok önemli 2 puanı kaptıran Bursaspor'un yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, bundan sonra daha dikkatli olmalarını belirtti ve ekledi, "Puan kaybedecek lüksümüz kalmadı"

"Lüksümüz kalmadı"

Spor Toto Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Bursaspor zirve yolunda çok önemli 2 puanı kaybetmiş oldu. Sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ancak talihsiz bir gol yediklerini ifade eden yeşil beyazlıların yetenekli ismi Ozan İpek, üzüntülü olduklarını ve çok önemli bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını belirtti. Ozan, "İyi oynayıp berabere kalmak üzücü. Puan kaybettik ama böyle oynamaya devam edersek bizim için herşey daha iyi olacak. Karabükspor karşılaşması ile ilgili, o da çok önemli bir maç. İçerde çok iyi oynuyorlar. Artık her maç zor. Bir anlık hata gole mal oldu bunu gördük. Bundan sonra çok daha dikkatli olmalıyız. Puan kaybedecek lüksümüz kalmadı" dedi.

Haberin Devamı

ÖMER ERDOĞAN: "TELAFİSİ ZORLAŞIYOR"
Çok önemli 2 puan kaybettiklerini ve son haftalara yaklaşıldıkça telafilerin zorlaştığını ifade eden Bursaspor deneyimli kaptanı Ömer Erdoğan, "Maalesef girilen pozisyonları değerlendiremedik. Üzerimizde şanssızlık var. Müthiş taraftar desteği vardı ama burada başarılı olamadık. Önümüzdeki maça bakacağız. Yapacak başka birşey yok. Hatalarımızdan ders çıkaracağız" diye konuştu.

"KÖTÜ NİYET ARAMAK İSTEMİYORUZ"
Turgay Bahadır'ın girdiği pozisyonun penaltı olduğunu belirten Ömer Erdoğan, "Artık verilmiş bir karar. Ne kadar konuşsak da anlamı yok. Bu sezon lehimize penaltı çalınmadı. Bazı pozisyonlara bakıyoruz, televizyondan da izliyoruz penaltı olmasına rağmen çalınmamış. İnşallah hakemler daha az hata yapar. Kötü niyet aramak istemiyoruz. Hakkımız istenmeyerek yeniyor. Bu tür maçlarda kırılma noktaları var. Pozisyonlar maçın kaderini değiştirecek. İnşallah hakemler de hatalarını aza indirir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kaptan önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Karabükspor karşılaşması ile ilgili ise şunları söyledi:

"Dün İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının üzüntüsünü yaşadık. Ancak biz profesyonel futbolcularız. Bugünden itiraben Karabükspor maçına hazırlanmaya başlayacağız. Bundan sonra rakip seçmeden, içerde ve dışarıda demeden galip gelmemiz gerekiyor. İnşallah oradan galibiyetle döneriz" dedi.

EMRE KOŞAK - BURSA / DHA

YORUM YAZ