MENÜ

Lukaku'dan Ibrahimovic'e: "Tanrı! Sana söyledim"

İtalya Serie A'nın 23. haftasında Inter, dev derbide Milan'ı 3-0 mağlup ederken üçüncü golün sahibi Romelu Lukaku'nun sevinç sırasında Ibrahimovic'e yönelik söylediği sözler büyük dikkat çekti. Lukaku, Milano derbilerinde kendisini tarihe geçiren gol sonrası Ibrahimovic'i hedef aldı.

Lukaku'dan Ibrahimovic'e: "Tanrı! Sana söyledim"

İtalya Serie A'nın 23. haftasındaki dev derbide Inter, deplasman ekibi konumunda olduğu maçta ezeli rakibi Milan'ı 3-0 mağlup etti. Romelu Lukaku, takımının üçüncü golünü atarken ilk golde de asisti yapan isimdi.

Haberin Devamı

Romelu Lukaku, takımının üçüncü golünü atarak bugüne kadar çıktığı tüm Milan derbilerinde gol atmayı başardı. Üst üste 5 Milano derbisinde gol atan ilk oyuncu oldu. Bu anlamlara gelen golün sevinci sırasında ise Lukaku'nun sözleri dikkat çekti.

Gol sevinci sırasında tam olarak ne dediğine ilişkin tartışmalar olsa da Lukaku'nun Ibrahimovic'e yönelik, "Tanrı! Sana söyledim" dediği ifade edildi. Nitekim Zlatan Ibrahimovic, daha önce kendisini 'tanrı' olarak tanımlamıştı.

Söylediklerine ilişkin bir başka tahminde ise, "Ben en iyisiyim, ben, ben..." deyip ayrıca Ibrahimovic'e sert bir sözle hareket ettiği belirtildi.

YORUM YAZ