MENÜ

Luis Suarez, Barcelona antrenmanına damga vurdu!

Barcelona'nın Uruguaylı futbolcusu Luis Suarez, Barcelona idmanındaki hırslı hareketleri ve attığı şık golle göz doldurdu.

Barcelona'nın 32 yaşındaki yıldız golcüsü Luis Suarez antrenmanın en gözde ismi oldu. Barcelona antrenmanında hırsıyla dikkatleri üzerine toplayan başarılı oyuncu kaleciyi çalımlayarak attığı şık golle de beğeni topladı.

Haberin Devamı

Luis Suarez Kimdir?

32 yaşındaki Uruguaylı milli futbolcu Luis Suarez, İspanya La Liga takımlarından Barcelona'da forma giymektedir. Tam adı Luis Alberto Suarez Diaz olan ünlü santrafor, ayrıca forvet ve kanat oyuncusudur. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Bir yıllık ücreti yaklaşık 325 milyon liradır.

Luis Suarez, 24 Şubat 1992 tarihinde Salto, Uruguay'da dünyaya gelmiştir. Kova burcudur. 182 boyunda, 86 kg ağırlığındadır. Barcelona'nın santraforu forvet ve kanatlarda da forma giymektedir. 2007 yılında ilk kez Uruguay Milli Takım formasını giymiştir. 111 milli maça çıkmış ve 58 gol kaydetmiştir. 2014'te geldiği Barcelona'dan 2021 yılında ayrılacaktır. Sağ ayağı iyidir. Ünlü futbolcu aynı zamanda İtalya vatandaşıdır. 2009 yılından beri Sofia Balbi ile evli olan Uruguaylı futbolcunun Delfina, Benjamin ve Lautaro adında 3 çocuğu vardır.

YORUM YAZ