MENÜ

Luis Neto: Savaşa hazırım

Zenit’ten kiralanan Portekizli oyuncu, sağlık kontrolünden geçti. Daha önce de görüşmelerin olduğunu söyleyen Neto, “Sonunda geldim. Çok sert bir ligde oynayacağımı biliyorum. Ama mücadeleyi severim. Takım için savaşmaya hazırım” dedi.

Luis Neto: Savaşa hazırım

Savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan ve hemen her maçta hatalı gol yiyen Fenerbahçe, çareyi transferde buldu. Sarı-Lacivertliler, Luis Neto ile anlaştı. Zenit’ten kiralanan Portekizli futbolcu gece saatlerinde İstanbul’a gelirken, dün sabah ise hemen sağlık kontrolünden geçti.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Neto, yeni bir maceraya başlayacağını söyledi. 1.85 boyundaki milli stoper, “Daha önce de görüşmeler olmuştu. Sonunda geldim. Giuliano’yu takımımdan tanıyorum. Burası için güzel şeyler duydum. Umarım güzel bir macera olur ve buradaki maceram mutlu bir şekilde başlar. Görüşmeler sırasında Bruno Alves ve Raul Meireles’ten bilgi aldım” dedi.

‘Portekizli çok’

Türkiye’de Portekizli oyuncu sayısının giderek arttığını söyleyen Neto, “Onlarla aynı ligde mücadele edecek olmak bana ayrı bir heyecan veriyor. Çok sert bir lig olduğunu duydum. Ama mücadeleyi severim. Takım için savaşmaya hazırım. Her şartta sadece futbolu düşünüyorum” diye konuştu.

Defanstaki yeri garanti

Neustadter-Skrtel ikilisinden memnun olmayan teknik direktör Aykut Kocaman, Gustavo Gomez ismi de gündemde olmasına rağmen yakından tanıdığı Neto’yu özellikle kadrosunda istedi, Başkan Aziz Yıldırım da transferi bitirdi. Neto’nun savunmadaki yeri garanti olarak gözükürken, Kocaman’ın Neustadter’in yerine Portekizli futbolcuyu görevlendirmesi bekleniyor.

Zenit’ten 2. transfer

Fenerbahçe, Neto ile birlikte Zenit’ten bu yaz döneminde ikinci transferini yapmış oldu. Daha önce 10 numara bölgesinde görev yapan Giuliano’yu renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler, sonrasında yine Rus ekibinden Neto’yu kiraladı. 29 yaşındaki stoper için 1 milyon Euro kiralama bedeli verileceği öğrenilirken, satın alma opsiyonu ise 3 milyon Euro. Neto’nun yıllık maaşının da 2 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Pierre Webo açıkladı! Fenerbahçe...




Haberin Devamı
YORUM YAZ