MENÜ

Luis Abram kimdir? Luis Abram kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe, Juan Jesus transferinde sorun çıkma ihtimaline karşılık Galatasaray'ın da gündeminde bulunan Velez Sarsfieldlı stoper Luis Abram’ı listesine aldı. Perulu oyuncu için temaslar başladı. Fenerbahçe taraftarı, Luis Abram ismini duyduktan sonra genç oyuncunun kariyerini google üzerinden araştırmaya başladı. Peki, Luis Abram kimdir? Luis Abram kaç yaşında, nereli? Abram'ın kariyerini sizler için derledik.

Luis Abram kimdir? Luis Abram kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da gündemindeki Perulu stoper Luis Abram için atağa kalktı. Stoper transferi için önceliği Roma'da forma giyen Juan Jesus olan Kanarya, Brezilyalı yıldızda sorun çıkma ihtimaline karşılık Abram için temaslara başladı. Abram ismi Fenerbahçe'yle ciddi şekilde anılırken, Sarı Lacivertli ekip taraftarları, genç oyuncunun kariyerini araştırmaya başladı. Luis Abram kimdir? Luis Abram kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtlarını derledik.

Haberin Devamı

Luis Abram kimdir? Luis Abram kaç yaşında, nereli?

Luis Abram, 27 Şubat 1996'da Peru'nun Lima şehrinde dünyaya geldi. Sporting Cristal altyapısından yetişen ve Ocak 2018’de 500 bin Euro karşılığında Velez Sarsfield’a transfer olan Abram, kısa süre içerisinde takımının değişilmezleri arasına girdi. 24 yaşındaki futbolcu, Peru Milli Takımı’nın da as stoperi konumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

İtalya vatandaşlığı nedeniyle AB pasaportu da bulunan Luis Abram, sol ayaklı ve stoper mevkisinin yanısıra zaman zaman sol bekte de görev alıyor.

2021 yılına kadar Velez ile sözleşmesi bulunan Abram'ın güncel piyasa değeri 6.8 milyon Euro.

YORUM YAZ