MENÜ

Lugano'ya 3 maç ceza

Eskişehir maçının devre arasında Sezer'le kavga eden Uruguaylı savunmacı PFDK tarafından 3 maçla cezalandırıldı. Diego Lugano, Gaziantep ve Buca'ya karşı görev yapamayacak

Lugano'ya 3 maç ceza

Eskişehirspor maçının devre arasında Sezer Öztürk’le kavga ettiği için kırmızı kartla oyun dışı kalan Lugano, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maç cezaya çarptırıldı. Kavganın diğer kahramanı Eskişehirsporlu Sezer’e ise iki maç ceza verildi. Tahkim Kurulu’na itiraz etmeye hazırlanan Fenerbahçe’nin başvurusu kabul görmezse, Uruguaylı futbolcu Süper Lig’deki Gaziantep ve Buca mücadelelerinde forma giyemeyecek. Lugano, Ankaragücü ile oynanan kupa maçında cezasının 1 maçlık bölümünü tamamlamıştı.
Bursa’da da cezalıydı

Haberin Devamı

PFDK yine aynı maçtaki taraftar olayları nedeniyle Fenerbahçe ve Eskişehirspor’a ayrıca 5’er bin lira para cezası kesti. Lugano, 10. haftada Bursaspor’la deplasmanda oynanan zorlu karşılaşmada da takımındaki yerini alamamıştı. Uruguaylı yıldız Süper Lig’in henüz üçte birlik dönemi sona ermişken, toplam 4 maçtan men cezası almış oldu.

YORUM YAZ