MENÜ

Lucescu'dan olumlu yanıt

Galatasaray'ın, Mancini'nin yerine getirmeye düşündüğü Rumen hocanın yeşil ışık yaktığı, ancak kulübüyle görüşülmesini istediği öğrenildi.

Lucescu'dan olumlu yanıt

Galatasaray'da Mancini'nin ayrılmasından sonra gözler teknik direktör arayışlarına çevrildi.

Sarı-kırmızılı yönetimden sızan haberlere göre; Lucescu ağır basıyor. Ayrıca yöneticiler tarafından kurulan ilk temasta Lucescu'nun olumlu yanıt verdiği bildirildi. Ancak bir yıl daha sözleşmesi bulunan, ancak Ukrayna'daki iç karışıklık nedeniyle ayrılmak isteyen Lucescu'nun, kulübü Shakhtar Dontesk ile görüşülmesini istediği bildirildi. Galatasaray'ın, Shakhtar'ı ikna etmek yoğun çaba sarfettiği, Lucescu ile ilgili resmi açıklamanın bugün bile yapılabileceği ifade edildi.

Bu arada Lucescu'nun, Tugay Kerimoğlu ile çalışmak istediği de belirtildi. Tugay'ın antrenör seminerinde olduğu, Galatasaray'dan ayrılmayı düşündüğü, ancak Lucescu hamlesi yüzünden son kararını vermediği vurgulandı.

Bu arada Azerbaycan'da bir sezon görev yapan ve ayrılan Mustafa Denizli ile Hollanda Ligi'nde AZ Alkmaar'daki görevini bırakan Dick Advocaat'ın da bu adaylar arasında yer aldığı öğrenildi.

fanatik.com.tr / ÖZEL

Haberin Devamı
YORUM YAZ