MENÜ

Lucescu: Keşke Galatasaray'a gelseydim!

Mancini döneminin sona ermesinden sonra Galatasaray'a önce evet diyen fakat Başkan Akhmedov'un baskısıyla Shakhtar'da kalan Luce yakın çevresine, "Keşke teklifi kabul etseydim" dedi.

Lucescu: Keşke Galatasaray'a gelseydim!

Kariyerini 10 yıldır Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk'te sürdüren Mircea Lucescu kısa bir süre önce Galatasaray'ın kapısından dönmüştü... Sarı-Kırmızılı yönetim, Roberto Mancini ile yollarını ayırdıktan sonra ilk olarak Rumen teknik adama teklif yapmış ve olumlu yanıt almıştı. Herkes Luce'nin yeniden Florya'ya dönmesini beklerken son dakikada şok bir haber gelmişti.

Shakhtar Donetks'in başkanı Rinat Akhmetov'un yoğun baskılarına daha fazla dayanamayan Lucescu, Ukrayna kulübünde kaldığını açıklamıştı. Fakat Rumen teknik adamın bu kararı nedeniyle pişmanlık yaşadığı ortaya çıktı. Ukrayna'da yaşanan büyük karışıklıklar nedeniyle içinde bulunduğu durum her geçen gün daha da kötüye giden Luce'nin Galatasaray'a gelmediği için büyük hata yaptığını düşündüğü belirtiliyor.

Benim için büyük bir fırsattı

Lucescu'nun yakın çevresine de, "Burada yaşamak artık çok zor bir durum haline geldi. Akhmetov'un baskılarıyla yapılan teklifi geri çevirdim. Ama şimdi hata yaptığımı çok daha iyi anlıyorum. Galatasaray benim için büyük fırsattı" dediği öğrenildi.

Ekonomik kriz de başladı


Ukrayna basınına yansıyan haberlere göre ülkedeki sorunlar nedeniyle Shakhtar'da ekonomik kriz başlamış durumda... Yönetimin birçok futbolcunun alacaklarını ödeyemediği ve krizin önümüzdeki günlerde daha da büyüyeceği öne sürülüyor.

5 futbolcu firar etmişti!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay Shakhtar Donetks'teki krizin büyüklüğünü gözler önüne sermişti... Fransa'da Lyon ile hazırlık maçı yapan Shakhtar'ın 5 yıldızı Alex Texeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa ve Pereyra ülkedeki sorunlar nedeniyle Ukrayna'ya gitmeyi reddetmişti. Fakat kulübün FIFA tehdidi sonrasında 5 futbolcu zorla da olsa kampa katılmıştı.

Kaynak: Akşam

Haberin Devamı
YORUM YAZ