MENÜ

Lucescu, Boupendza'yı transfer etmek istiyor

Transfer döneminde adı Galatasaray ile birlikte bir çok takımla anılan Boupendza için Lucescu yönetimindeki Dinamo Kiev'in de istekli olduğu öğrenildi. Dinamo Kiev, Hatayspor'un gol krallığı yarışmasında ilk sırada yer alan forveti için bir teklif daha yapacağı belirtildi

Lucescu, Boupendza'yı transfer etmek istiyor

Dinamo Kiev, Hatayspor'un gol krallığı yarışmasında, 16 golle ilk sırada yer alan forveti Aaron Boupendza için Dinamo Kiev ikinci bir teklif yapacak.

Haberin Devamı

Ukrayna kulübü teknik direktörü Mircea Lucescu'nun Türkiye'deki tüm organizasyonlarını yöneten Süreyya Ertuğrul konuya açıklık getirdi.

LUCESCU ÇOK İSTİYOR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ertuğrul, "Mircea Lucescu'ya Boupendza'yı ben önerdim. 2 Mart'a kadar Ukrayna ve Rusya'da transfer açık. Forvete ihtiyaçları var. İki oyuncu alacaklar. Boupendza'yı incelediler. Hatayspor - Fenerbahçe maçını da televizyondan birlikte izledim. Sonra Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan ile Lucescu'yu telefonda görüştürdüm. Ömer hoca, 'Biz bir oyuncu almadan, Boupenza'yı bırakmayız' dedi. Türkiye'den pek çok kulüp, geçen sezon Ankaragücü'nde kiralık olarak oynayan Gerson Rodrigues'i istedi. Ömer hoca da Dinamo Kiev'den Rodrigues'i istedi. Transferin son günü olduğu için önce Rodrigues'in transferini önce yapalım, sonra Boupendza'yı yaparız dediler; ama ekonomik şartlarda anlaşamadılar. Dinamo Kiev başkanı babası öldüğü için Antalya'ya gelemedi. Dinamo Kiev, Pazartesi günü dönüyor; ama 2 Mart'a kadar Ukrayna'da transfer devam ettiği için, Hatayspor'a ikinci bir teklifte bulunacaklar" dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY, BAŞAKŞEHİR, GENOA VE KRASNODAR

Süreyya Ertuğrul, "Mircea Lucescu, Boupendza'yı gerçekten çok beğendi ve transferini çok istiyor. Dinamo Kiev bir rakam telaffuz etmedi. Hatayspor, 10 milyon Euro istedi. İtalya'dan Genoa, Rusya'da Krasnodar, Hatayspor'a bu futbolcu için resmî teklif yaptı. Türkiye'den de Galatasaray ve Başakşehir teklifte bulundu. Hatayspor 10 milyon Euro istiyor; ama bu parayı şu anda kimse vermek istemiyor. Ekonomik şartlarda anlaşırlarsa, Dinamo bir teklif daha yapacak; ama Hatayspor tok satıcı konumunda; çünkü paraya ihtiyaçları yok. İstenilen para verilmediği sürece oyuncuyu satmaya düşünmüyorlar" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ