MENÜ

Loris Karius için imza töreni düzenlendi

Beşiktaş'ın yeni transferi Loris Karius için imza töreni düzenlendi.

Loris Karius için imza töreni düzenlendi

Beşiktaş'ın yeni transferi Loris Karius'un açıklamaları şu şekilde;

Haberin Devamı

"Bir kaleci için genç bir yaşta sayılırım. Buraya gelmekteki hedefim takım arkadaşlarımla birlikte kupalar, zaferler kazanmak. Büyük bir takıma geldim. Taraftarları heyecan verici. Beşiktaş gelişimime katkı sağlayacak. Burada kupalar kazanmak istiyorum."

"Transfer sürecimde taraftarın desteği olağanüstüydü. Kendinizi çok iyi hissettiriyor. Taraftarların bu kadar büyük destek vermesi, bunca insanın size böyle büyük bir destek vermesi eşsiz"

"Buraya gelmemin en büyük sebebi, taraftarların yolladığı mesajlar. Beni gerçekten istediklerini gösterdiler. Her oyuncu böyle sevgiyi hissetmek ister. Bu duygu karşısında en iyisini yapmak istiyorsunuz. Kulübün beni net şekilde istemesi de kararımı vermem de etkili oldu."

Haberin Devamı

"Burada oynamış Alman oyuncularla konuştum. Söyledikleri tamamen pozitifti. Benim kararımı kesinleştirmem de etkili oldu. Yakışıklı oyuncularla kıyaslanıyor olmak güzel ama önemli olan sahada iyi performans ortaya koymak."

"Doğrudan Mario Gomez ile konuşmadım. Ama tamamen olumlu şeyler duydum. Onun burada neler yaptığını biliyorum. Ortak arkadaşlarımızdan tamamen pozitif şeyler duydum."

"Hayatta ve futbolda böyle anlar var ancak Şampiyonlar Ligi Finali oynamak da herkese nasip olmaz. O gün bizim için talihsiz ve şanssız bir gündü."

"Almanya'da Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile Galatasaray ile oynadığı derbileri izlerdim."

"Liverpool ile tüm sezon öncesi çalışmalarına katıldım. Sadece son birkaç gün risk almamak için salonda çalıştım. Hazır durumdayım."

"Beşiktaş'a geldikten sonra Türk arkadaşlarım mesaj attılar, ne kadar mutlu olduklarını söylediler. Yazılan çizilen şeylerin büyük bir kısmını anlamıyorum ama onlar bana anlatıyorlar."

İmza töreninde bulunan Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde;

"Söylediklerimi bir yerden alıp başka yerlere çekmeye bayılıyorsunuz. Kimsenin Beşiktaş'tan büyük olmadığını daha önce de söyledim. Bizim yapmış olduğumuz başarı varsa Beşiktaş olduğu içindir. Kimse kendine bir şey çıkarmaması lazım. Biz Beşiktaş'ın neferiyiz"

"Benim motivasyonum düşerse Beşiktaş yönetimi olarak başarılı olamayız demek istedim. Beni tanıyanlar ne manada söylemek istediğimi bilirler. Beni Trump ile örneklemeler, öbüründen bilmem neler, saçma sapan..."

Haberin Devamı

"Beni Beşiktaş taraftarıyla karşı karşıya getirmek isteyenlerin niyetleri bellidir. Ben bir Beşiktaş neferiyim, öyle geldim, öyle gideceğim!”

İmza töreni öncesi BJKTV'ye konuşan Beşiktaş'ın yeni transferi Loris Karius'un açıklamaları şu şekilde;

"Transfer sürecimde taraftarın desteği olağanüstüydü. Kendinizi çok iyi hissettiriyor. Taraftarların bu kadar büyük destek vermesi. Bunca insanın size böyle büyük bir destek vermesi eşsiz."

"İnsanlar ben gelmeden önce, "Oraya gideceksin. İnsanlar seni havaalanında karşılayacak, ilginç olacak." dediler. Ne kadar anlatırlarsa anlatsınlar, bunu yaşamak çok farklı hissettiriyor. Onca insanın büyük bir mutlulukla karşılaması çok farklı bir duygu."

"İlk kez böyle bir şey yaşadım. Bu kadarını beklemiyordum. Buradaki yeni deneyimim için çok iyi bir başlangıç oldu."

"Vodafone Park'ı çok beğendim. Heyecan verici. Burası tam anlamıyla bir futbol stadyumu. Taraftarlar sahaya çok yakın. Etkiyi çok yoğun hissedebiliyorsunuz. "

Haberin Devamı

"Ne yazık ki, son maçta istemediğimiz bir sonuç aldık. Ben takıma katkı yapmak için geldim. Takım arkadaşlarımla birlikte sıkı çalışarak burada büyük başarılar elde edeceğiz. Buna inanıyorum."

"Takım arkadaşlarımla ilk antrenman iyiydi. Takımda gerçekten güzel bir dayanışma duygusu var, bunu hissettim. Ben de burada iyi arkadaşlıklar yaşayacağıma inanıyorum. "

"Beşiktaş'ta harika bir grup ve arkadaşlık var. Başından itibaren kendimi evde hissetmem çok önemli. Birlikte güzel işler yapacağımızı düşünüyorum."

YORUM YAZ