MENÜ

Lorenzo Insigne'den Napoli'ye duygusal veda

İtalya Serie A'nın 37. haftasında Napoli sahasında Genoa'yı 3-0'la geçerken, karşılaşmada duygusal anlar yaşandı. Sezon sonunda MLS ekiplerinden Toronto FC'ye transfer olacak olan Lorenzo Insigne, son kez Napoli taraftarlarının önünde sahaya çıktı ve uzun yıllardır formasını giydiği takıma veda etti. Taraftarlar ve takım arkadaşları İtalyan futbolcuya alkışlarla destek verirken Insigne'nin gözyaşlarına hakim olamadığı görüntülendi.

Lorenzo Insigne'den Napoli'ye duygusal veda

İtalya Serie A'nın 37. haftasında Napoli sahasında Genoa'yı 3-0'la geçerken, karşılaşmada duygusal anlar yaşandı. Sezon sonunda MLS ekiplerinden Toronto FC'ye transfer olacak olan Lorenzo Insigne, Napoli'ye veda etti.

Haberin Devamı

Lorenzo Insigne, Napoli forması ile son kez çıkacağı Diego Armando Maradona Stadyumu'nda maç öncesi tribünleri selamlarken, duygusal anlar yaşadı. Maçta gol atma başarısı da gösteren futbolcuya takım arkadaşları ve taraftarlar alkışlarla veda ederken, İtalyan futbolcu da gözyaşlarına hakim olamadı.

Napoli'ye adanmış kariyer

Napoli altyapısından yetişen ve kısa süreli olarak Cavese, Foggia ve Pescara'da kiralık olarak oynayan ancak 2012'den bu yana aralıksız olarak Napoli forması giyen Lorenzo Insigne, İtalyan ekibiyle bugüne kadar 433 maça çıktı ve 122 gol, 95 asistlik performansa imza attı.

YORUM YAZ