MENÜ

Lopez'in menaceri bekleniyor

Yönetim, Maxi Lopez ile senelik 1.8 milyon Euro'dan el sıkıştı. Şimdi oyuncunun menaceri D'Amico'nun bonservisi Catania'dan bedelsiz olarak alması bekleniyor

Lopez'in menaceri bekleniyor

İtalya’ya giden Trabzonsporlu yöneticiler, Maxi Lopez ve menaceri Andrea D’Amico ile masaya oturmuştu. Taraflar senelik 1.8 milyon Euro’dan el sıkıştı. Menacer D’Amico, “Catania ile görüşmeyi bana bırakın. Lopez’le yolları ayırmak istiyorlar. Bonservisi bedelsiz olarak alabilirim” deyince Bordo-Mavili yöneticiler beklemeye geçti. Arjantinli oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi bitecek. D’Amico’nun amacı, bonservis bedeli ödetmeyip Trabzonspor’dan imza parası almak. Bordo-Mavililer’in de bu teklife sıcak baktıkları ve menacerden gelecek habere göre hareket edecekleri belirtildi.

Son karar Akçay’ın

İbrahim Hacıosmanoğlu, hem Ola Toivonen hem de Maxi Lopez ile yapılan görüşmeleri imza aşamasına getirmeyi planlıyor. Bunu yaptıktan sonra Mustafa Akçay’la görüşecek. Hangi oyuncuyu istediğini soracak. Başarılı teknik adamın vereceği karara göre iki yıldızdan biri Trabzon’a getirilerek Bordo-Mavili forma sırtına geçirilecek.

MAXI LOPEZ'İN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

TRABZONSPOR'UN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ