MENÜ

Londra'da transfer zirvesi! Fikret Orman ve Bilic...

Başkan Fikret Orman ve Slaven Bilic'in Londra'daki görüşmesinin detaylarına FANATiK ulaştı. Hırvat teknik adamın, Orman'la yediği yemek sırasında Oğuzhan Özyakup başta olmak üzere Kartal'ın tam 4 futbolcusuna üstü kapalı olarak teklif yaptığı ortaya çıktı.

Londra'da transfer zirvesi! Fikret Orman ve Bilic...

Yönetici kurmaylarıyla beraber özel işleri için 2 hafta önce Londra’ya giden Başkan Fikret Orman’ın, takımın önceki teknik adamı Slaven Bilic’le yaptığı görüşmenin içeriği ortaya çıktı. Hırvat teknik adamla transfer döneminin devam ettiği dönemde akşam yemeğinde bir araya gelen Orman’ın, birden fazla oyuncusuna üstü kapalı olarak teklif aldığı ortaya çıktı. Yemek sırasında konuya hızlı bir giriş yapan Bilic’in, “Mario Gomez ve Gökhan Töre, İngiltere’de büyük başarılar kazanabilecek kapasiteye sahipler. Oğuzhan Özyakup’un yaptığı çıkış ortada. Kerim Frei zaten bu ligde tecrübe sahibi. Bu futbolcuları her teknik adam takımında görmek ister” sözlerini sarf ettiği öğrenildi.

Orman noktayı koydu

Tecrübeli teknik adamın sözlerine ilk etapta gülümseyerek karşılık veren Başkan Orman’ın, “Hocam transferleri sezon sonunda konuşalım. Önceliği senin takım West Ham United’a veririz” diyerek transfer konusuna şimdilik son noktayı koyduğu bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ