MENÜ

Lokomotiv Moskova maçı öncesi Galatasaray'da son dakika!

UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösteren temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Lokomotiv Moskova'yla karşı karşıya gelecek. Grupta 4 puanla lider olan Sarı-kırmızılılar, Rusya deplasmanından da galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor. Lokomotiv Moskova maçı öncesi hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'daki son gelişmeleri Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Fanatik TV'ye aktardı.

Lokomotiv Moskova maçı öncesi Galatasaray'da son dakika... UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösteren temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Lokomotiv Moskova'yla karşı karşıya gelecek. Grupta 4 puanla lider olan Sarı-kırmızılılar, Rusya deplasmanından da galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

Lokomotiv Moskova maçı öncesi hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'daki son gelişmeleri Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Fanatik TV'ye aktardı.

Fatih Terim'in Lokomotiv Moskova karşısına sürpriz bir 11 ile çıkacağını ifade eden Yakup Çınar, "Muslera kalede olacak, Boey'in yokluğunda Yedlin sağ bekte stoper tandeminde Marcao olacak. Hem Lazio maçında hem de Marsilya maçında mükemmel bir performans ortaya koymuştu. Galatasaray'ın bu oyuncuya ne kadar ihtiyacı olduğunu ortaya koymuştu. Sol tarafta Patrick van Aanholt'un oynamasını bekliyoruz hemen önlerinde Taylan, Berkan ve Cicaldau olacak. Asıl sürpriz ön tarafta olacak gibi emre Kılınç sağda solda Babel ileride de Diagne'nin oynamasını bekliyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesi Terim'in hücum hattında ciddi bir değişikliğe gideceğini söyleyen Yakup Çınar, "Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova maçında en büyük silahları kulübedeki Kerem, Morutan, Mohamed ve Halil Dervişoğlu olacak. Galatasaray'ın bu karşılaşmadan en kötü beraberlikle ayrılmasını bekliyorum. Moskova düşüşe geçmiş durumda. Y Galatasaray bütün ihtimalleri düşünerek kontrollü oyunla sahaya çıkacaktır." dedi.

YORUM YAZ