MENÜ

Liverpool'un eski forveti Samed Yeşil Ankara Demirspor'da

Son dakika transfer haberi... TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk devreyi lider tamamlayan Ankara Demirspor flaş bir transfere imza attı. Başkent ekibi, bir dönem Liverpool forması giyen ve son olarak Almanya 3. Lig ekiplerinden Uerdingen 05'te oynayan forvet oyuncusu Samed Yeşil'i kadrosuna kattı.

Liverpool'un eski forveti Samed Yeşil Ankara Demirspor'da

Son dakika transfer haberi: TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan ve 17 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aralak ilk devreyi 36 puanla lider tamamlayan Ankara Demirspor transferde atağa kalktı. Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Ankara ekibi, Almanya 3.Lig ekiplerinden Uerdingen 05 forması giyen Samed Yeşil'i kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Bayer Leverkusen altyapısında yetişten Türk asıllı Alman oyuncu, 2012 yılında 1.3 milyon euro karşılığında İngiliz devi Liverpool'a transfer olmuştu.

Liverpoolun eski forveti Samed Yeşil Ankara Demirsporda

Leverkusen alt yapısında attığı gollerle dikkat çeken ve sonrasında soluğu Liverpool'da alan Samed Yeşil, yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle formaya hasret kalmıştı.

İngiltere'ye uyum sağlamakta güçlük çeken ve forma şansı bulmakta zorlanan Samet'in Liverpool kariyeri beklediği gibi geçmedi. İngiltere Lig Kupası'nda 2 maça çıkabilen forvet oyuncusu, Liverpool macerasının ardından Luzern, Panionios formaları giydi. Samed, son olarak Almanya 3. Lig ekiplerinden KFC Uerdingen'de forma giydi.

YORUM YAZ