MENÜ

Liverpool'un Arsenal maçı öncesi tek kaleci kalan Karius şansını kaybetti!

Lig Kupası Yarı Final eşleşmesinde yarın (6 Ocak) Arsenal ile deplasmanda karşılaşacak Liverpool'da Covid-19 vakaları artarken kadroda kaleci olarak sadece eski Beşiktaşlı Loris Karius kalmıştı. Karius, Real Madrid karşısındaki hatalarıyla damga vurduğu 2018 Şampiyonlar Ligi Finali'nden sonra ilk kez resmî bir maçta Liverpool forması giymeye hazırlanıyordu ki karşılaşmanın iptal edildiği açıklandı.

Liverpool'un Arsenal maçı öncesi tek kaleci kalan Karius şansını kaybetti!

Liverpool'da Covid-19 krizi büyüyor. Lig Kupası Yarı Final eşleşmesinin ilk maçında yarın (6 Ocak) Arsenal ile deplasmanda karşılaşacak Liverpool'da kadro anlamında yaşanan sorun neticesinde kalede tek opsiyon olarak eski Beşiktaşlı Loris Karius kalmıştı. Son olarak 2017-18 sezonunda Liverpool forması giyen Alman kaleci, Beşiktaş ve Union Berlin'de kiralık geçirdiği dönemler sonrası bu sezon Liverpool'a dönmüştü. Covid-19 vakaları yaşanmadan önce Karius'un devre arasında takımdan ayrılması bekleniyordu. Fakat Karius önemli bir şansı elde edemeden Arsenal maçının ertelendiği haberi geldi.

Haberin Devamı

Erteleme kararı

Covid-19, İngiltere'de futbol maçlarını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Daha önce Premier Lig'de birçok karşılaşma takımlarda yaşanan vakalar nedeniyle ileri tarihlere ertelenmişti. Covid-19'un önüne geçtiği son maç ise Arsenal ile Liverpool arasında oynanacak Lig Kupası Yarı Finali oldu. Liverpool'da futbolcular ve teknik ekipte çıkan vakalar nedeniyle karşılaşma 20 Ocak Perşembe gününe ertelendi.

Öte yandan iki takımda da teknik direktörler geçtiğimiz hafta oynanan lig maçlarında görev alamadı. Konuk ekipte teknik direktör Jurgen Kloop, deplasmanda Chelsea ile 2-2 berabere kalınan karşılaşmada, testinin pozitif çıkması nedeniyle yer alamamıştı. Aynı durum Arsenal'de de yaşandı. Teknik direktör Arteta, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Manchester City karşılaşmasında takımını yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. Arsenal o karşılaşmadan 2-1'lik skorla mağlup ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Son maçı Şampiyonlar Ligi finaliydi!

Loris Karius, Liverpool forması altında son maçına 26 Mayıs 2018'de çıkmıştı. Karius, Liverpool'un Real Madrid'e 3-1 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi Finali'nde yaptığı hatalarla maça damga vurmuştu. Kiev'de oynanan finalde yaptığı hatalarla gündem yaratan Karius, sonrasında Liverpool'dan ayrılarak Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu.

Liverpoolun Arsenal maçı öncesi tek kaleci kalan Karius şansını kaybetti

Antrenman tesisi kapatıldı!

Liverpool'da Klopp'un yokluğunda asistanı Pep Lijnders'in da Covid-19 testi pozitif çıktı. Bu gelişme sonrası Liverpool, antrenman tesislerini kapatma kararı aldı.

YORUM YAZ