MENÜ

Liverpool'da Lucas Leiva sakatlandı

Liverpool'un Everton'la haftasonu oynadığı Premier Lig maçında sakatlanan Lucas Leiva'nın, Beşiktaş ile oynanacak son 32 turu ilk maçında oynamayacağı belirtildi.

Liverpool'da Lucas Leiva sakatlandı

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakibi Liverpool'un Brezilyalı orta sahası Lucas Leiva, cumartesi oynanan Everton maçında sakatlandı. Sadece 15 dakika sahada kalabilen Brezilyalı oyuncunun sakatlığının ciddi olabileceği açıklanırken, bugün çekilecek MR'ın ardından durumuyla ilgili net bilgi verilecek. Ancak MR sonuçları çıkmadan bile oyuncunun 1 ay sahalardan uzak kalacağı öngörülüyor.

RODGERS, INTER'E SATMADI

28 yaşındaki futbolcu bu sezon teknik direktör Brendon Rodgers'ın en çok güvendiği oyunculardan... Ocak ayında Inter'in ısrarlı tekliflerine Rodgers, aynı şekilde karşılık verip Leiva'yı İtalya'ya göndermedi. Çünkü Leiva düzenli olarak ilk 11'de oynamaya başlandığından beri takımın performansından gözle görülür bir yükselme oldu. En son 9 hafta önce kaybeden Liverpool, bu karşılaşmada Manchester United'a 3-0'la boyun eğerken, Leiva bu maçta oynamadı.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr





Başarılı oyuncu Evertın maçında 15. dakikada sakatlanmış ve oyundan çıkmak zorunda kalmıştı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ