SON DAKİKA: Liverpool'da ayrılık depremi! Fenerbahçe ile anılıyordu...

İngiltere Premier Lig devi Liverpool, takımın stoperi Joel Matip ve orta saha oyuncusu Thiago Alcantara'nın sezon sonunda kulüpten ayrılacağını duyurdu. Matip, kış transfer döneminde Fenerbahçe ile de anılıyordu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Liverpool'da ayrılık depremi! Fenerbahçe ile anılıyordu...

Bu sezon Premier Lig'deki şampiyonluk yarışında son düzlükte geride kalan Liverpool'da yaprak dökümü devam ediyor. Teknik Direktör Jürgen Klopp'un sezon sonunda görevi bırakacağı İngiliz devinde iki ayrılık daha açıklandı. Kulüp, takımın stoperi Joel Matip ve orta saha oyuncusu Thiago Alcantara'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağını resmen duyurdu.

Haberin Devamı
Jürgen Klopp'tan Liverpool'a görkemli veda

PEŞ PEŞE AÇIKLANDI

Liverpool'dan yapılan iki açıklamada önce Matip, ardından da Thiago Alcantara'nın ayrılığı duyuruldu. Matip ile ilgili yapılan açıklamada, "Merkez defans oyuncusunun bu sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Kırmızılar'dan ayrılacağı bugün doğrulandı. Talihsiz bir ön çapraz bağ sakatlığı nedeniyle aralık ayında Liverpool için son maçına çıkan Matip, Jürgen Klopp yönetiminde büyük başarılara imza atılan bir dönemde rol oynamış olarak ayrılıyor" ifadeleri yer aldı.

'TEŞEKKÜRLER THIAGO'

Thiago Alcantara'nın ayrılığı ise şu ifadelerle duyuruldu: "Thiago Alcantara'nın Liverpool'daki dönemi bu yaz sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte sona erecek. Orta saha oyuncusu, 98 maça çıkıp altı gol attığı dört sezonun ardından Anfield'a veda ediyor. Geldiğinde inanılmaz bir madalya koleksiyonuna sahip olan deneyimli isim Thiago, 2022'de Kırmızılar'la Emirates FA Cup ve FA Community Shield'i kaldırarak bu koleksiyona yenilerini ekledi."

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Liverpoolda ayrılık depremi Fenerbahçe ile anılıyordu...

FENERBAHÇE İLE DE ANILMIŞTI

Joel Matip, kış transfer döneminde Fenerbahçe ile de anılmış, ancak sarı-lacivertli takım İspanyol devi Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü'yü kiralık olarak transfer etmişti. Hem Matip'in hem de Thiago Alcantara'nın yaz transfer döneminde hangi takıma imza atacağı şimdiden merakla bekleniyor.

YORUM YAZ