MENÜ

Liverpool'da Mohammed Salah belirsizliği sürüyor! Sözleşme yenileyecek mi?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Mısırlı süperstarı Mohamed Salah'ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeyi hedefliyor. 29 yaşındaki yıldızın da önceliği takımda kalmak olsa da henüz görüşmelerde beklediği öneriyi alamadığı için güncel teklifi kabul etmediği iddia edildi.

Liverpool'da Mohammed Salah belirsizliği sürüyor! Sözleşme yenileyecek mi?

2017'de 42 milyon Euro bedelle Roma'dan, Liverpool'a transfer olan Mohamed Salah ikinci Premier Lig serüvenünde kendini kanıtladı. Daha önce Chelsea forması giyen ancak beklentilerin altında kalan Mısırlı futbolcu, Kırmızılılar'daki performansıyla dünyanın en iyi futbolcuları arasına girmeyi başardı.

Haberin Devamı

Hep olumlu konuştu ama...

Bu sezon 34 maçta 27 gol, 10 asistle oynayan 29 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Liverpool ile sözleşmesinin bitecek olması ise yıldız hücumcunun geleceği hakkında soru işaretleri yaratıyor. Uzun zamandır kulübüyle nikah tazelemek adına görüşen Salah için her zaman olumlu konuşan Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp bu kez daha temkinli davrandı.

'Kulüp yapabileceğini yaptı'

Alman çalıştırıcı, "Kulübün yapabileceğini yaptığını düşünüyorum. Benim açımdan bu konuda söylenecek başka bir şey yok, şu an bu konuda her şey olması gerektiği gibi. Yani bunun için beklemek zorundayız, Bu durumda acelemiz yok" ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar üzere İtalyan basınından da flaş bir iddia geldi.

Haberin Devamı

Mısırlı süperstarın önceliğinin Liverpool'da kalmak olduğu ancak henüz istediği teklifi alamadığı ve görüşmelerin devam edeceği öne sürüldü.

YORUM YAZ