MENÜ

Liverpool'da Mohamed Salah ile yollar ayrılabilir! Real Madrid takipte

Sadio Mane'nin Bayern Münih'e transfer olmasının ardından Premier Lig ekibi Liverpool'da bir ayrılık daha yaşanabilir. İngiliz kulübünün sözleşme uzatma görüşmeleri çıkmaza giren Mohamed Salah'a 60 milyon Sterlin'lik bir teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alabileceği ve Real Madrid'in durumu yakından takip ettiği iddia edildi.

Liverpool'da Mohamed Salah ile yollar ayrılabilir! Real Madrid takipte

Sadio Mane'nin Bayern Münih'e transfer olmasının ardından Premier Lig ekibi Liverpool'da bir ayrılık daha yaşanabilir.

Haberin Devamı

The Sun'da yer alan habere göre Liverpool'da, sözleşme uzatma görüşmeleri çıkmaza giren Mohamed Salah ile yollar ayrılabilir. İngiliz kulübünün, yıldız futbolcuya 60 milyon Sterlin'lik bir teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alabileceği belirtildi.

Real Madrid'in ilgisi

Liverpool'daki geleceği belirsizliğini koruyan Mısırlı yıldızın durumunu LaLiga devi Real Madrid yakından takip ediyor ve şartların uygun hale gelmesi durumunda teklifte bulunabilir.

Sözleşme görüşmeleri çıkmaza girdi

Salah'ın mevcut sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. Ancak kulüp ile oyuncu arasındaki yeni sözleşme görüşmeleri çıkmaza girmiş durumda. 30 yaşındaki Mısırlı futbolcunu haftalık 400 bin Sterlin'lik maaş talebi nedeniyle yaklaşık 1 yıldır görüşmelerde sonuç alınamıyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Liverpool forması ile 51 maça çıkan Mohamed Salah, 31 gol ve 16 asistlik performans göstermişti.

YORUM YAZ