MENÜ

Liverpool'da dört isim veda etti

Bu sezon beklentileri karşılayamayan ve ligde şampiyonluk yarışının dışında kalan Liverpool, Anfield'da sezonun son maçıyla beraber dört oyuncuya veda etti. İşte ayrılacak isimler...

Liverpool'da dört isim veda etti

Aston Villa ile oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmada Firmino son maçının ardından göz yaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Premier Lig'de beşinci sırada yer alıp şampiyonluk yarışının dışında kalan ve Şampiyonlar Ligi'nde de son 16 turunda da Real Madrid'e elenen Liverpool formsuz bir sezon geçiriyordu. Gösterilen düşük performans sonucunda kadro tartışılmaya başlanmış ve yeni transfer çalışmalarına başlanmıştı. Liverpool'dan ayrılan dört isim;

Liverpoolda dört isim veda etti

JAMES MILNER

2015 yılında Manchester City'den bedelsiz olarak Liverpool'a transfer olan Milner, Liverpool'un Klopp ile dönüşünde önemli isimlerden biri oldu. Orta saha, kanat ve zaman zaman da bekte oynayan Milner takımın jokeri oldu. 37 yaşında gelen emektar oyuncu takımın başarılarında yer alırken bu sezon ilerlemiş yaşına rağmen 42 maça çıktı ve 2 asist yaptı.

Liverpoolda dört isim veda etti

NABY KEITA

Leipzig'de büyük çıkış yapan ve 2018 yılında 60 milyon Euro'ya Liverpool'a transfer olan Keita, sözleşmesi sonunda ayrılacak olan isimlerden. Zaman zaman iyi performans sergilese de çoğu zaman eleştirilerin odak noktası olan Gineli oyuncu bu sezon adeta formayı unuttu. Sadece 13 kez forma giyen Keita'nın gol ya da asisti bulunmuyor.

Haberin Devamı

Liverpoolda dört isim veda etti

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN

2017 yılında 38 milyon Euro karşılığında Arsenal'den Liverpool'a transfer olan Chamberlain takıma katıldığı günden bu yana önemli başarılar kazandı. Bu sezon 13 kere forma şansı bulan ve 1 gol 1 asist yapan 19 yaşındaki İngiliz oyuncu serbest kalacak isimlerden.

Liverpoolda dört isim veda etti

ROBERTO FIRMINO

2015 yılında Hoffenheim'dan 41 milyon Euro karşılığında Liverpool'a transfer olan Firmino Liverpool'un başarılarının temelinde yer alan en önemli isimlerden. Bu sezon 34 maçta 12 gol atıp 5 asist yapan Brezilyalı ile Avrupa'dan önemli takımlar ilgileniyor. Galatasaray da Firmino ile ilgilenen takımların arasında yer alırken yıldız oyuncunun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu.

Liverpoolda dört isim veda etti

YORUM YAZ