MENÜ

Jürgen Klopp'un büyük öfkesi: 'Hiçbir anlamı yok!' Liverpool adeta intihar etti...

İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında evinde Crystal Palace ile karşılaşan Liverpool, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı. Kırmızılar'ın Teknik Direktörü Jürgen Klopp ise maç sonu öfkelendi. İşte detaylar...

Jürgen Klopp'un büyük öfkesi: 'Hiçbir anlamı yok!' Liverpool adeta intihar etti...

İngiltere Premier Lig'de Manchester City ve Arsenal ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Liverpool, bu yarışta ağır bir darbe aldı. 33. hafta mücadelesinde Anfield Road'da Crystal Palace'ı konuk eden Jürgen Klopp'un öğrencileri, 14. dakikada Eberechi Eze'nin golüyle 1-0 geriye düştü. Maçın geriye kalan uzun bölümünde rakip kalede baskı kuran ve bir topu da direkten dönen Liverpool, sahadan puansız ayrıldı.

Haberin Devamı

YENİ LİDER MANCHESTER CITY

Liverpool'un kaybettiği haftada Arsenal de şok bir yenilgi aldı. Mikel Arteta'nın öğrencileri, evinde Aston Villa'ya 1-0 kaybetti. Nicolo Zaniolo'nun maçın oyuncusu seçildiği karşılaşmada büyük bir hüsran yaşayan Arsenal, tıpkı Liverpool gibi şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı. Evinde Luton Town'ı 5-1 mağlup eden Manchester City, bu sonuçla liderlik koltuğuna oturdu.

'BUNUN ALTINDAN NASIL KALKACAĞIZ?'

KLOPP'UN 'PRES' İSYANI

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Crystal Palace maçının ardından düzenlediği basın toplantısında kolektif oyun eksikliğinden yakındı. Alman teknik direktör, "Kalemizin önünde sonuçlanmayan, birlikte olmadığımız anlar yaşadık. Şöyle söyleyeyim, eğer yüzde 80 pres yapıyorsanız, hiç pres yapmamanız daha iyidir. Çünkü bunun anlamı yok! Curtis Jones gerçekten çabalıyordu, oyunu takip ediyordu. Ancak Alexis Mac Allister ve Wataru Endo bunu yapamadı" ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZ