MENÜ

Jurgen Klopp'tan yeniden doğuş hamleleri

Bu sezon bulunduğu tüm kulvarlarda başarısız bir görüntü gösteren Liverpool taraftarlarını üzmüştü. Hem oynadığı oyun hem de aldığı skorlarla beklentileri karşılayamayan Liverpool bu sezon takımda bazı değişimler olmasının gerektiğini sinyallerini vermişti. Bunun üzerine Alman menajer çalışmalara başladı.

Jurgen Klopp'tan yeniden doğuş hamleleri

Son olarak deplasmanda Leeds United'ı 6-1 yenen Liverpool dört maçın ardından rahat bir nefes alamamıştı. Bu maçtan önce iki mağlubiyet ve iki beraberlik alan Liverpool Mart ayından bu yana 7-0 biten Manchester United maçından beri galibiyete hasretti.

Haberin Devamı

TÜM KULVARLARDA DIŞARDA KALDI

Bulunduğu tüm kulvarlarda dışarda kalan Liverpool tarihinin en başarısız sezonlarından birini geride bırakmak üzere. Ligde de Şampiyonlar Ligi potasına girmek için mücadele eden Liverpool var gücüyle mücadele ediyor.

ORTA SAHAYA NEŞTER

Orta sahasında birçok ismin bulunduğu Liverpool'da bazı isimlerin ayrılması gündeme gelirken orta sahada büyük bir değişim olması bekleniyor. Naby Keita, Arthur Melo ve Alex Oxlade-Chamberlain'in de ayrılması kesin olarak bakılıyor. Orta sahaya da yeni adaylar belli;

Jurgen Klopptan yeniden doğuş hamleleri

ALEXIS MAC ALLISTER

Arjantin ile bu sezon Dünya Kupası'nı kazanan genç oyuncu ile Juventus da ilgileniyordu. Brighton'da bu sezon 30 maçta 10 gol 2 asistlik performans gösteren genç yıldız Liverpool'un ciddi olarak ilgilendiği isimlerden biri oldu.

Haberin Devamı

Jurgen Klopptan yeniden doğuş hamleleri

RYAN GRAVENBERCH

Sezon başında 18.50 milyon Euro karşılığında Bayern Münih yolunu tutan genç oyuncu bu sezon beklentileri karşılayamadı. Tüm sezon boyunca 27 maçta 1 gol 1 asistlik katkıda bulunan Hollandalı Liverpool'un takibinde.

Jurgen Klopptan yeniden doğuş hamleleri

NICOLO BARELLA

İtalya'nın en iyi orta sahalarından olan Barella da Liverpool'un ilgilendiği önemli yıldızlardan. 40 maçta 7 gol 8 asistlik katkı yapan oyuncu Inter'in en önemli isimlerinden. Barella'nın 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Jurgen Klopptan yeniden doğuş hamleleri

JAMES MADDISON

2018'den beri Leicester City'de forma giyen İngiliz yıldız takımının vazgeçilmezlerinden. Bu sezon 26 maçta 9 gol 6 asist yapan Maddison'ın Liverpool'un orta sahalarından biri olması ihtimaller dahilinde.

Jurgen Klopptan yeniden doğuş hamleleri

MASON MONUT

Chelsea'den ayrılması gündemde olan isimlerden olan Mason Mount ile ilgilenen takımlardan biri Liverpool. Chelsea'nin oyuncu için 70 milyon Sterlin gibi yüksek bir bedel istemesi transferi zora sokuyor.

Egemen Çidar

YORUM YAZ