MENÜ

Yusuf Yazıcı'ya iki dev talip! Bedavaya gidecek

Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken ve 2019 yılında Fransa devi Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı'ya iki dünya devi talip oldu. Lille ile şampiyonluk da yaşayan Mill futbolcu için iki kulüp görüşmeye gitti. Gelecek olan tekliflere sıcak bakan Yazıcı'nın 5 yıllık Lille kariyeri de sona eriyor. İşte Milli yıldıza talip olan iki dünya devi....

Yusuf Yazıcı'ya iki dev talip! Bedavaya gidecek

Trabzonspor altyapısında yetişen ve daha sonra A Takım'da gösterdiği performansla dikkat çeken Yusuf Yazıcı, 2019 yılında 18.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Fransız kulübü Lille'e transfer olmuştu. Lille'de kendisini gösteren ve Fransa Ligue 1'de 2020-21 yılında Burak Yılmaz'ın da olduğu dönemde şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı, o sezon da gösterdiği performansla dünya devlerine göz kırpmıştı.

Haberin Devamı

GECEYE DAMGASINI VURDU!

YUSUF YAZICI'YA İKİ DEV TALİP OLDU

Bu sezon Lille'de yeniden çıkışa geçen milli oyuncunun iki dünya devinin radarına girdiği iddia edildi. Bu sezon sözleşmesi sona erecek olan ve şimdiye dek Lille'in yeni bir kontrat için görüşmelerine başlamadığı milli futbolcu için transfer iddiası ortaya atıldı.

Yusuf Yazıcıya iki dev talip Bedavaya gidecek

FRANSIZLAR DUYURDU

Fransız RMC Sport'un haberine göre; Yusuf Yazıcı için Milan ve Napoli'nin devreye girdiği yazıldı. Milan ve Napoli'nin yeni sezon için Yusuf Yazıcı ile görüşmek için Fransa'ya gittiği ve oyuncuyla masaya oturduğu ifade edildi. Sözleşe konusunda Lille anlaşamayan Yusuf Yazıcı'nın gelecek olan tekliflere sıcak baktığı belirtiliyor. Yeni takımına imza atması beklenen milli oyuncu 5 yıl süren Lille kariyerini de sonlandırmış olacak.

Haberin Devamı

Lille'in 11 golle Avrupa kupalarındaki en skorer oyuncusu konumunda yer alan 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma giydiği 34 karşılaşmada 10 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Lille 1 lig ve 1 Fransa Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşayan milli futbolcu, toplamda görev aldığı 127 karşılaşmada 27 gol ve 14 asist kaydetti. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan Yusuf Yazıcı sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor.

YORUM YAZ