MENÜ

Lille formasıyla Fransa'yı sallayan Yusuf Yazıcı'ya büyük onur!

Fransa'da Lille formasıyla müthiş bir sezon geçiren Yusuf Yazıcı'ya büyük onur. Gösterdiği performansla büyülemeye devam eden Yusuf Yazıcı, dünyaca ünlü yıldızların arasından sıyrıldı ve Fransa Ligue 1'de Aralık ayının en iyi oyuncusu seçildi.

Lille formasıyla Fransa'yı sallayan Yusuf Yazıcı'ya büyük onur!

2019/20 sezonunun başında 17.5 milyon euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı, performansıyla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Bu sezon zirve yapan, UEFA Avrupa Ligi'nde ve Ligue 1'de dikkat çeken bir performans sergileyen Yusuf, Olympique Lyon'da oynayan Tino Kadewere ve Karl Toko-Ekambi ile Ulusal Profesyonel Futbolcular Birliği (UNFP) tarafından Aralık ayının futbolcusu ödülüne aday gösterilmişti. Rakiplerini sollayan yıldız oyuncu, Aralık ayının en iyisi seçildi.

Haberin Devamı

Lille formasıyla Fransayı sallayan Yusuf Yazıcıya büyük onur

Ligue 1'de Aralık ayının futbolcusu Yusuf Yazıcı seçilirken, Lille'de Aralık ayının en iyisi Burak Yılmaz oldu.

Milan ve Juventus peşinde

Lille forması ile bu sezon yıldızı parlayan Yusuf Yazıcı'nın ismi şimdiden büyük kulüplerle anılmaya başlandı. France Football, Hakan Çalhanoğlulu Milan'ın ardından Merih Demiral'ın forma giydiği Juventus'un Yusuf Yazıcı'yı listesine aldığını yazdı.

Lille formasıyla Fransayı sallayan Yusuf Yazıcıya büyük onur

Lille formasıyla bu sezon Ligue 1'de 17 maça çıkan 23 yaşındaki oyuncu, 5 gol attı, 2 asist yaptı.

Lille'in talebi 40-45 milyon euro

UEFA Avrupa Ligi'nde ise harikalar yaratan Yusuf, 6 maçta 6 gol, 1 asistlik performansıyla göz kamaştırdı. Lille'in Yusuf Yazıcı için 40-45 milyon euro arası bir bonservis ücreti istediği iddia ediliyor.

YORUM YAZ