MENÜ

"Ligin favori takımıyız"

PTT 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Engin Korukır, favori takımlardan biri olduklarını söyledi.

"Ligin favori takımıyız"

Hazırlık döneminde ligin başında ortaya koyacakları performansı düşünerek hep tempolu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Engin Korukır, düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu:

"Lig, her zaman sürprizlere açıktır. Ligin ilk iki haftasında zaten bu sürprizleri gördük. Favori olan takımların bazıları oynadıkları iki maçı kaybetti. Bunlar bana göre sürpriz değil. Çünkü bu ligdeki takımların birbirinden farkı yok. İki maçını kaybetmesine rağmen Ankaragücü, bana göre şu andaki en pozitif takım. Biz ise bu ligin favori takımlarından biriyiz. Favori takım olmanın mesuliyeti fazladır. Ama bu mesuliyeti her zaman taşımaya hazırız. Bu nedenle bize karşı takımlar daha konsantre oluyor ve daha iyi hazırlanıyorlar. Bizde bunları hesaplayarak hareket ediyoruz."

"TAKIMIN OYUNUNDAN ÇOK MEMNUNUM"

Oynadıkları ilk 2 maçta rakiplerine az pozisyon verdiklerini, ancak kendilerine yakışmayacak goller yediklerini de sözlerine ekleyen Engin Korukır, şunları söyledi:

"Bunun yanında çok fazla da gol pozisyonuna girdik. Yediğimiz gollere yeniden izlediğimde daha fazla üzüldüm. Adana Demirspor maçında yediğimiz ikinci golde Sezer'e yapılan bariz bir faul var. İlk golde olmayan bir faul verilmiş. Hakem bunları vermesine rağmen bizim maçımızı çok iyi yönetti. Bir art niyet kesinlikle aramıyorum, kaçırabilir. Ama buna rağmen bizim gibi iyi bir takımın böyle golleri yememesi lazım. Beni sevindiren, gerekli skoru elde etsek bile takım geri yaslanmadı. Her zaman fazla atarsanız 90 dakika içerisinde eliniz daha güçlenir. Takımın oyunundan çok memnunum. Bazen hatalarımız da oldu. Bunları da asgariye indireceğiz. Şu andaki görüntümüzün üstüne koyarak ilerliyoruz. En azından ofansif manada hep arayan, üreten bir takım hüviyetindeyiz."

CANLI YAYINDA TARTIŞTIĞI GAZETECİYLE BİR ARAYA GELDİ

Engin Korukır, basın toplantısında daha önce yerel bir televizyonun canlı yayınlanan spor programında takımını eleştirdiği için tartıştığı yerel gazeteci Selman Kutlu'yla sohbet etti ve bir an öfkelendiği için tepki gösterdiğini belirtti.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ