MENÜ

"Liderliği geri alacağız"

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç, hafta sonu konuk edecekleri Trabzonspor'u yenip, geçen hafta 'emanet' olarak verdikleri liderliği geri almak istediklerini söyledi.

"Liderliği geri alacağız"

İrfan Koç, Bursaspor olarak ligde karşılaştıkları her takımı ciddiye aldıklarını, her maça aynı motivasyon ve galibiyet parolasıyla çıktıklarını, Trabzonspor karşısında da mutlak galibiyet arayacaklarını belirtti.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un ligin iyi futbol oynayan takımlarından biri olduğunu dile getiren Koç, " Hafta sonu bizi zor bir maç bekliyor. Trabzonspor’u yenip geçen hafta ’emanet’ olarak verdiğimiz liderliği geri almak istiyoruz" dedi. Koç, taraftara bu karşılaşma da büyük iş düştüğünü, onlardan Manchester United maçında olduğu gibi müthiş bir destek beklediklerini vurguladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in, "Türk futbolunda takımlar defans yaparak bir hata üzerine maçı kazanmaya çalışıyor. Biz bu şekilde oynamak istemiyoruz" yönündeki açıklamasına da değinen Koç, tüm takımların maçlarda geçen yılın şampiyonu ve bu sezonun namağlup takımı Bursaspor'u yenmek için olağanüstü bir performans sergilediğini söyledi.

Haberin Devamı

Koç, Bursaspor olarak diğer takımların ne yaptığıyla ilgili değil sadece kendi işleriyle ilgilendiklerini dile getirerek, "Şampiyonlar Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda, yani üç kulvarda mücadele ediyoruz. Amacımız üç kulvarda da en iyisini yapabilmek. Başkalarının söyledikleri bizi çok da ilgilendirmiyor" diye konuştu.

YORUM YAZ