MENÜ

Lider Trabzonspor tek yürek

Trabzonspor'da Abdullah Avcı’nın hafta boyunca yaptığı motivasyon konuşmalarının yanı sıra takım kaptanı Uğurcan Çakır ve Marek Hamsik de devreye girdi. İki yıldız, “Liderin gücünü ve nasıl bir takım olduğumuzu gösterelim. Kaldığımız yerden devam edelim” sözleriyle arkadaşlarına seslendi.

Lider Trabzonspor tek yürek

Zirvede en yakın rakibinin 9 puan önünde bulunan Trabzonspor, Hatayspor’u devirip avantajını korumak istiyor. Antalyaspor mağlubiyetiyle 27 maçlık yenilmezlik serisi biten Bordo-Mavililer, her şeye yeniden başlamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda Abdullah Avcı hafta boyunca takımla motivasyon konuşmaları gerçekleştirdi, yapılan hataları tek tek anlatırken, Hatayspor mücadelesinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Başarılı hocanın yanı sıra kaptan Uğurcan Çakır ve takımın tecrübeli ismi Marek Hamsik de devreye girdi. Uğurcan, ağırlıklı olarak yerli isimlerle görüşürken, Slovak yıldız da yabancı oyuncularla konuşmalar yaptı.

‘Herkes bize inanıyor’

Her iki ismin, “Liderin gücünü ve nasıl bir takım olduğumuzu gösterelim. Taraftar, camia bize inanıyor. Ne olursa olsun havalimanında bizleri karşılıyorlar. Antalya maçının bir kaza olduğunu kanıtlamayım. Kazanıp, kaldığımız yerden devam edelim” dediği öğrenildi. Zorlu 90 dakika öncesi Bordo-Mavililer tek yürek olurken, bugün tribünler de tıklım tıklım dolacak.

Haberin Devamı

YORUM YAZ