MENÜ

Levante - Real Madrid / Maç özeti izle

La Liga'nın 25. haftasında Levante, sahasında Real Madrid'i konuk etti. Levante - Real Madrid karşılaşması 2-1 Madrid ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı. Levante'nin golü 60. dakikada Roger Marti'den gelirken Real Madrid'in iki golü de penaltıdan geldi. Karim Benzema 43. dakikada, Gareth Bale da 78. dakikada attıkları penaltı golleriyle Real Madrid'e galibiyeti getiren isimler oldu. Levante - Real Madrid maçında iki de kırmızı kart çıktı. Real Madrid'de 86. dakikada Nacho kırmızı kartla oyun dışında kalırken Levante'de de 88. dakikada Ruben Rochina kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İşte Levante - Real Madrid maçını özeti ve golleri...

İspanya La Liga'nın 25. haftasında Levante, sahasında Real Madrid'i konuk etti. Levante - Real Madrid karşılaşması 2-1 Madrid ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Levante'nin golü 60. dakikada Roger Marti'den gelirken Real Madrid'in iki golü de penaltıdan geldi. Karim Benzema 43. dakikada, Gareth Bale da 78. dakikada attıkları penaltı golleriyle Real Madrid'e galibiyeti getiren isimler oldu.

Levante - Real Madrid maçında iki de kırmızı kart çıktı. Real Madrid'de 86. dakikada Nacho kırmızı kartla oyun dışında kalırken Levante'de de 88. dakikada Ruben Rochina kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İşte Levante - Real Madrid maçını özeti ve golleri...

YORUM YAZ