MENÜ

Leon Sever, Manisa Futbol Kulübü tarihine geçti!

TFF 1. Lig’in yeni ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Sloven futbolcu Leon Sever ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, kulüp tarihinin ilk yabancı futbolcusu oldu.

Leon Sever, Manisa Futbol Kulübü tarihine geçti!

TFF 1. Lig'de ilk sezonunu geçirmeye hazırlanan Manisa Futbol Kulübü, tarihinin ilk yabancı futbolcusu olarak Slovenyalı orta saha oyuncusu Leon Sever'i kadrosuna kattı. Sloven orta saha oyuncusu, kulüp binasında düzenlenen törende 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

Açıklamada görüşlerine yer verilen Leon Sever, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hepimizin ortak hedefi olan Süper Lig için takımıma yardım edeceğim. Kulübün ilk yabancı futbolcusu olduğum için onur duydum. İlk kez Türkiye’ye geliyorum. Manisa çok büyük ve güzel bir şehir. Buradaki insanların futbolu çok sevdiğini gördüm ve elimizden gelenin en iyisini yapıp onları mutlu etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Leon Sever, Manisa Futbol Kulübü tarihine geçti

Sportif direktör Serkan İşyapan ise Sever’in takıma büyük katkı yapacağına inandığını aktararak, "Manisa Futbol Kulübü olarak tarihimizdeki ilk yabancı oyuncumuz ve bu bizim için çok mutluluk verici. Leon, çok uzun zamandır takip ettiğimiz ve bildiğimiz bir oyuncu." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Kulüp başkanvekili Engin Anlı da gelecek vadeden bir transferi gerçekleştirdiklerini, Sever’in sergileyeceği performansla gelecekte Slovenya Milli Takımı’nda da forma giyebilecek bir oyuncu olduğunu ifade etti.

Anlı, "Her iki ayağını da çok iyi şekilde kullanabiliyor. Genç yaşına rağmen Slovenya Süper Ligi’nde 2 sezonda 70 maç oynamış bir isim. Potansiyeli büyük bir oyuncu transfer ettik." şeklinde konuştu.

YORUM YAZ