MENÜ

Lens ülkesine dönmek için izin istedi

Yönetici Torunoğulları, çocuklarını özlediğini belirten Hollandalı futbolcu Lens'in talebini, herkesin sağlığını düşünerek reddettiklerini açıkladı.

Lens ülkesine dönmek için izin istedi

BEŞİKTAŞ’ın yıldız oyuncusu Jeremain Lens, koronavirüs nedeniyle ülkelere giriş çıkışın yasak olması nedeniyle oldukça üzgün.

Haberin Devamı

Hürriyet'te yer alan habere göre; Hollandalı futbolcunun üzüntüsünün nedeni ise çocuklarını görememesi. Ayrıldığı eşi Hollanda’da yaşayan ve 15 günde bir gördüğü çocuklarını özlediğini söyleyen Lens önceki gün yöneticilerle yaptığı telefon görüşmesinde çocuklarını çok özlediğini belirterek “Ne onları buraya getirebiliyorum ne de ben gidebiliyorum. Çocuk özlemi başkaymış. Onlarla sürekli telefonla görüşerek sabırlı olmaları ve sokağa çıkmamaları konusunda uyarıyorum. Onlar da bana evde çizdikleri resimleri atıyorlar. Duygulanıyorum” diyerek hislerini aktardı ancak talebi reddedildi.

BANA SORDU ‘GiDEMEZSiN’ DEDiM

BEŞİKTAŞ’ta yönetici Erdal Torunoğulları, Lens’in talebini doğrularken “Lens ile görüştüm, Hollanda’ya gitmek istiyor. Bizim de çocuklarımız var. ‘Ben Hollanda’ya gitmek istiyorum, ne yapmam lazım’ dedi, ‘Gidemezsin’ dedim” diye konuştu.

YORUM YAZ