MENÜ

Leipzig - Tottenham maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

İngiltere'de Timo Werner'in penaltısıyla 1-0 kazanan RB Leipzig, Almanya'da avantajını koruyabilecek mi? Bu heyecan dolu Şampiyonlar Ligi mücadelesine her zaman olduğu gibi Misli.com’dan Canlı Bahis yapabileceksiniz. Üstelik ilk 100 TL'lik iddaa oyununuza 10 TL hediye!

Leipzig - Tottenham maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Londra'da Timo Werner'in penaltısıyla kazanan RB Leipzig, geçtiğimiz hafta sonu ise Bundesliga'da Wolfsburg ile 0-0 berabere kalarak şaşırtmıştı. Kaptan, stoper Willi Orban'ın sakatlığı devam ediyor, Ibrahima Konate'nin durumu belirsiz. İlk maçta Dayot Upamecano da yoktu, 3'lü savunmada 2 tane bek, 1 de tecrübesiz Ethan Ampadu ile mücadeleye çıkmak zorunda kalmışlardı.

Haberin Devamı

Leipzig - Tottenham maçına canlı iddaa oynamak için görseli tıklayın

Leipzig - Tottenham maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

Tottenham'da ise Harry Kane, Heung-min Son ve Moussa Sissoko'nun sakatlığı sürüyor. Premier Lig'de, Burnley deplasmanında Tanguy Ndombele ve Erik Lamela oynamadı; Lucas Moura, Serge Aurier ve Giovani Lo Celso da yedek bekledi. TD Jose Mourinho'nun Şampiyonlar Ligi rövanşını oldukça ciddiye aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- RB Lepzig son 6 resmi maçını kaybetmedi. (3 galibiyet - 3 beraberlik)

- Tottenham ise son 5 resmi maçını kazanamadı. (2 beraberlik - 3 mağlubiyet)

- RB Leipzig bu sezon evinde oynadığı 15 resmi maçın sadece 1'inde gol atamadı. Şampiyonlar Ligi'ndeki Lyon mücadelesi...

- Tottenham, deplasmanda oynadığı son 8 deplasman maçının yalnızca 1'ini kazanabildi. (2 mağlubiyet - 5 beraberlik)

Haberin Devamı

TEK MAÇ'TA MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu mücadeleyi kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih, RB Leipzig galibiyeti!

Üyelerin %31'den fazlası RB Leipzig'in, İngiltere sonrası Almanya'da da kazanacağını düşünüyor. %25'lik kesim de "KG VAR" tercihine yönelmiş durumda...

YORUM YAZ