MENÜ

Leicester'a Türk duvarı: Çağlar Söyüncü & Ozan Kabak

İtalyan basını, daha önce Leicester City'nin, savunmada Çağlar Söyüncü'nün yanına Ozan Kabak'ı alacağını yazmıştı. Schalke'nin, Ozan için Sevilla'dan gelen teklifleri reddetmesinin ardından Milli futbolcumuzun İngiltere'ye transfer olma ihtimali iyice arttı.

Leicester'a Türk duvarı: Çağlar Söyüncü & Ozan Kabak

Geçtiğimiz sezonun devre arasından Schalke'den, İngiliz devi Liverpool'a kiralanan Ozan Kabak'ın, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle Alman ekibinin 2. Lig'de mücadele edecek olmasından ötürü ve Mavi-Beyazlı ekibin Milli futbolcumuzdan bonservis geliri elde etmek istemesi sebebiyle yollar ayrılacak. Bu anlamda geçtiğimiz haftalarda Ozan’a İngiliz ekibi Leicester talip olmuştu.

Haberin Devamı

Sevilla reddedildi

Ada temsilcisinin hedefi ise stoper tandemini Çağlar Söyüncü- Ozan Kabak ikilisinden oluşturmak. Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda İspanya La Liga ekibi Sevilla, 21 yaşındaki stoper için teklif yaptı. Ancak Sevilla'nın bu önerisi reddedildi. Bu gelişmelerle birlikte Ozan Kabak'ın, Leicester City'ye transfer olma ihtimali arttı. Premier Lig ekibinin, önümüzdeki günlerde bu transfer için somut adımlar atması bekleniyor.

YORUM YAZ