MENÜ

Leicester City'den Çağlar Söyüncü'ye yeni sözleşme!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City, Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü ve İngiliz futbolcu James Maddison ile yeni sözleşme imzalama konusunda oyuncuların menajeriyle görüşmeye başladı. Adı Manchester City ile anılan yıldız futbolcu Çağlar Söyüncü'nün 2023 yılında sözleşmesi bitiyor.

Leicester City'den Çağlar Söyüncü'ye yeni sözleşme!

Premier Lig'de Leicester City formasıyla başarılı bir performans sergileyen ve başta Manchester City olmak üzere Avrupa'da dev kulüplerin dikkatini çeken Çağlar Söyüncü'nün de kulübüyle yeni sözleşmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sky Sports'un haberine göre, yönetim her iki oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı.

MAAŞLARI ARTIRILACAK

Hem Çağlar, hem de Maddison'un sözleşmeleri 2023 yılına sona erecek. Leicester City yönetimi oyuncuların maaşlarını arttırıp uzun vadeli bir sözleşme imzalamayı planlıyor. James Maddison bu sezon Leicester City formasıyla Premier Lig'de 27 maçta 6 gol attı ve 3 asist yaptı. Maddison tüm kulvarlarda 34 maçta 9 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Takımın vazgeçilmez bir diğer oyuncusu Çağlar Söyüncü ise Premier Lig'de 27 maçta forma giyerken, aynı zamanda 1 gol attı, 1 asist yaptı.

YORUM YAZ