MENÜ

Yunus Akgün Liverpool karşısında parladı! İlk asistini yaptı

Galatasaray'dan Leicester City'e kiralık giden Yunus Akgün, İngiltere Lig Kupası 3. Tur mücadelesinde Anfield Road'da sahaya çıktı. İşte detaylar...

Yunus Akgün Liverpool karşısında parladı! İlk asistini yaptı

Galatasaray altyapısından çıkan ve kiralık gittiği Adana Demirspor'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Yunus Akgün, geçen sezon Galatasaray'da birçok maçta forma şansı buldu. Avrupa kulüplerinin radarına giren genç oyuncu 500 bin Euro kiralama bedeli ve 9 milyon Euro satın alma opsiyonuyla İngiliz ekibi Leicester City'e kiralandı.

Haberin Devamı

İLK ASİSTİNİ YAPTI

Premier Lig devi Liverpool, İngiltere Lig Kupası 3. turunda Leicester City'i 3-1 mağlup ederek tur atladı. Leicester City'nin 3. dakikada McAteer ile bulduğu golde asist Yunus Akgün'den geldi.

Yunus Akgün Liverpool karşısında parladı İlk asistini yaptı

Liverpool'a turu getiren golleri ise 48. dakikada Gakpo, 70. dakikada Dominik Szoboszlai ve 89. dakikada Diogo Jota'dan geldi.

YUNUS'UN İSTATİSTİKLERİ

65 dakika sahada kalan Yunus Akgün, % 82,3 pas isabetiyle oynarken, 11 ikili mücadelenin yedisini kazanmayı başardı.

'ONUNLA BİRLİKTE OYNADIM...'

 

İki kez rakip oyunculardan top kapan genç yıldız bir kez de topu tehlike bölgesinin dışına gönderdi. Liverpool oyuncuları Yunus Akgün'ü durdurmak için üç kez faul yaparken 23 yaşındaki oyuncu karşılaşmayı faul yapmadan tamamladı.

Haberin Devamı

Yunus Akgün Liverpool karşısında parladı İlk asistini yaptı

Leicester City, Championship maçında 1 Ekim'de Blakburn Rovers'a konuk olacak. Genç oyuncunun karşılaşmaya ilk 11'de başlaması bekleniyor.

YORUM YAZ