MENÜ

Çağlar Söyüncü fırsatçılara isyan etti! 'Cezasız kalmamalı'

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, yaşanan depremin ardından fırsatçılık yapanlara çok sert tepki gösterdi. Başarılı savunmacı Türkiye'ye gönderilmek üzere hazırlanan yardımları da paylaştı.

Çağlar Söyüncü fırsatçılara isyan etti! 'Cezasız kalmamalı'

Bu üzücü haberin ardından her geçen saat ölen vatandaşlarımızın sayısı artmaya başladı. Bu duruma sporcular da kayıtsız kalmadı ve yardım için kolları sıvadılar. Hem vatandaşlarımızın kurtarılması hem de kurtarılanların barınmasını, yemesini içmesini sağlamak için harekete geçen sporcular kendi sosyal medyalarından yardım toplamak için ellerinden geleni yapmaya başladılar.

Haberin Devamı

KULÜPLERİMİZ TEK YÜREK OLDU

Ülkemizi yasa boğan depremin ardından spor kulüpleri harekete geçerek dev bir yardım kampanyası başlattı. Kulüpler hem statlarını hem de spor salonlarını deprem bölgelerine gidecek yardımların toplanması için açtıklarını duyurdu.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüplerin resmi medya kanallarından yayınlanan açıklamalarda deprem bölgeleri için ihtiyaç listeleri sunuldu. ‘Biz beraberiz’ diyerek tek yürek olan ezeli rakip ebedi dost Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, taraftarlarına seslenerek, tüm statlara yardım çağrısı yaptı. Galatasaray, NEF Stadı’na gelemeyen taraftarlarına Ülker Stadı ve Vodafone Park’a gitmeleri çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

Özellikle yurt dışında futbol hayatını sürdüren sporcularımız da konuya kayıtsız kalmadı ve yardım toplamak için seferber oldular.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'DEN SERT TEPKİ

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, Türkiye'de meydana gelen üst üste deprem felaketlerinin ardından fırsatçılık yapanlara tepki gösterdi.

 

Çağlar Söyüncü fırsatçılara isyan etti Cezasız kalmamalı

 

Çağlar Söyüncü paylaşımında, "Ülke yasa boğulmuş, göçük altından hala canlar kurtarılmaya çalışılırken, insanlıktan nasibini almamış şahsiyetsizlerin yağmacılığa yeltendiğini, battaniye fiyatlarını 5 katına çıkardıklarını okuyoruz, görüyoruz. Bunlar cezasız kalmamalı, peşleri bırakılmamalı!" ifadelerini kullandı.

ENKAZDAN ÇIKTI MI?

LEICESTER'DAN TÜRKİYE'YE YARDIM

Premier Lig ekibi Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü, Leicester'dan Türkiye'ye gönderilmek üzere hazırlanan yardımları paylaştı.

Çağlar yaptığı paylaşımda; "Leicester'dan canım ülkem Türkiye'ye...

Herkese kalbimin en derin yerinden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun."

From Leicester to my dear country Turkey...

I would like to thank everyone who contributed to aid collection from the bottom of my heart. God bless you" ifadelerine yer verdi.

Çağlar Söyüncü fırsatçılara isyan etti Cezasız kalmamalı

YORUM YAZ