MENÜ

Leeds United'lı Ezgjan Alioski Galatasaray'a geliyor

Devre arası transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Leeds United'ın Makedon futbolcusu Ezgjan Alioski'nin sarı kırmızılı kulüple anlaşma sağladı öne sürüldü. İngiliz basını sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 29 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a imza atacağını yazdı.

Leeds United'lı Ezgjan Alioski Galatasaray'a geliyor

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmayı planladığı Leeds United'ın Makedon futbolcusu Ezgjan Alioski ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Football Insider'in haberine göre sezon sonu Leeds United ile sözleşmesi sona erecek 29 yaşındaki futbolcu, kontrat uzatma konusunda kulübüyle anlaşma sağlayamadı. Haberde Alioski'nin gelecek sezon için Galatasaray ile ön anlaşma sağladığı ve sarı kırmızılı kulübe katılacağı iddia edildi.

Ara transfer döneminde sarı kırmızılı kulüple anılan Makedon futbolcu, o dönem yaptığı açıklamada, "Leeds United'da oynamayı seviyorum. İnanılmaz oynuyoruz. Her geçen gün kendimi geliştiriyorum. Her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Premier Lig'de Avrupa'nın en iyi oyuncularına karşı oynamak harika" sözleriyle kulübünde ayrılmayı düşünmediğini açıklamıştı.

Bu sezon 27 maça çıktı

2017 yılında İsviçre ekibi Lugano'dan Ledds United'a transfer olan Alioski, bu sezon İngiliz ekibiyle çıktığı 27 Premier Lig karşılaşmasında 2 gol kaydetti.

YORUM YAZ